ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter
8

Μάζεψε βαλίτσες τελικά ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπεν Αμπντελαζίζ αλ Σαούντ ο οποίος εγκατέλειψε πρόωρα την εξοχική κατοικία του στην Κυανή Ακτή μετά την κατακραυγή για την κίνηση των γαλλικών αρχών να κλείσουν ολόκληρη την παραλία προκειμένου ο Αμπντελαζίζ να κάνει με ασφάλεια τα μπάνια του.

Ενώ αρχικά ο Σαουδάραβας βασιλιάς είχε προγραμματίσει παραμονή στην κατοικία από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου επιβιβάστηκε χθες με την πολυπληθή συνοδεία του-μετά από 8 ημέρες διακοπών-σε πτήση από το αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Έτσι οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η δημόσια πλαζ Μιραντόλ που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία και είχε κλείσει για το κοινό για λόγους ασφαλείας προκαλώντας κατακραυγή, θα ανοίξει και πάλι σήμερα.

 
Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter

Για το κλείσιμο της πλαζ είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας ενώ από το περιβάλλον του βασιλιά είχε εκφραστεί δυσαρέσκεια για τις αντιδράσεις.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ