Γ. Αποστολόπουλος: Ανταλλάγματα για θετική ψήφο αναζητούσε ο Π. Χαϊκάλης

Γ. Αποστολόπουλος: Ανταλλάγματα για θετική ψήφο αναζητούσε ο Π. Χαϊκάλης Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC
2

Διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή και να δεχθεί κάθε είδους ανταλλάγματα προκειμένου να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Αποστολόπουλος.


Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα, ενώ υποστήριξε ότι κακούργημα έχει διαπράξει ο Παύλος Χαϊκάλης που κατέγραψε παράνομα τις συνομιλίες.

Ανέφερε επίσης ότι είχαν γνωριστεί στις εκλογές του 2012 και είχαν αναπτύξει φιλική σχέση, η οποία εξελίχθηκε σε πρότασή εκ μέρους του Γ. Αποστολόπουλου και αποδοχή από τον Π. Χαϊκάλη να είναι κουμπάρος σε επικείμενο γάμο του. Συναντιόνταν τακτικά και αντάλλαζαν απόψεις για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Τόνισε ακόμα ότι οι περισσότερες των συναντήσεων γίνονταν με πρωτοβουλία του Π. Χαϊκάλη.

Όσον αφορά στην επίμαχη συνάντηση, ο Γ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι "φοβήθηκε ότι τον κατέγραφα και θα τον κατήγγειλα αρμοδίως, ενώ τώρα επιχειρεί να ανατρέψει το ηθικό θέμα που τον βαρύνει και να το εκμεταλλευτεί πολιτικά ενόψει των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων".

Προσθέτει ότι του δάνειζε κατά καιρούς μικροποσά για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες, διευκρινίζει όμως ότι δεν θυμάται να έχει πάρει από τον Παύλο Χαικάλη κάποιο ποσό για να το επενδύσει εξ ονόματος του στο εξωτερικό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια