Απεργία την Πρωτομαγιά

Σεσημασμένος ο δράστης του μακελειού στον Πειραιά

Σεσημασμένος ο δράστης του μακελειού στον Πειραιά Facebook Twitter
2

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι τρεις από τους έντεκα πελάτες του νυχτερινού κέντρου "Έτσι απλά" στο Μικρολίμανο, μετά την ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ ενός άνδρα στις 4, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι τραυματίες, νεαρά άτομα κυρίως, βρίσκονται στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικό.

Ο δράστης, όπως προκύπτει, είναι ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν με άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις, δύο σε μπαρ του Αγ. Παντελεήμονα και μιας ακόμη στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", από την πρώτη επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας θαμώνας και μια 21χρονη υπάλληλος από την Αλβανία.

Στην 2η επίθεση της 6ης Νοεμβρίου στην οδό Αριστοτέλους 106, δύο άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο της χθεσινής επίθεσης έχουν βρεθεί 14 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ υπάρχει οπτικό υλικό στη διαθεση της ΕΛ.ΑΣ., που αποδεικνύει ότι ο δράστης διασκεδαζε χθες στο συγκεκριμένο κατάστημα, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε παρεά με ακόμη δύο άτομα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ακούω τώρα ότι οι φωτογραφίες του Mακελάρη του Μικρολίμανου, που διαφεύγει τη σύλληψη, δε δημοσιεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων. Καλά, οι οροθετικές ιερόδουλες δεν είχαν προσωπικά δεδομένα; Ετούτος διαφεύγει και τη σύλληψη και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του ίσως βοηθούσε. Μήπως είναι κανένα εκλεκτό μπουμπούκι από τα συγκοινωνούντα δοχεία ακροδεξιάς - υπόκοσμου και γιαυτό έχει τόσο κοσμιωτάτη μεταχείρηση;