«Θόλωσα. Μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για τη Γενοκτονία» λέει 20χρονος που χτυπούσε τον Μπουτάρη

«Θόλωσα. Μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για τη Γενοκτονία» λέει 20χρονος που χτυπούσε τον Μπουτάρη Facebook Twitter
12

Παραδέχτηκε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών αρχών ένας 20χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ.

«Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Κατά πληροφορίες ο 20χρονος είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη και μάλιστα τραυματίσθηκε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο.

Το κατηγορητήριο της δικογραφίας που συνέταξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τον 20χρονο και τον 36χρονο  που έχουν συλληφθεί περιλαμβάνει τα αδικήματα κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο και εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Τρία ακόμη άτομα προσήχθησαν το βράδυ της Κυριακής στην αστυνομία και εξετάζονται για συμμετοχή στη χθεσινή επίθεση.

Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

Η αστυνομία αξιοποίησε και συνεχίζει να εξετάζει τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να εντοπίσει όλους τους δράστες και έχει ήδη ταυτοποιήσει αρκετούς οπότε αναμένονται και άλλες προσαγωγές.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Ελπιζω να "θολωσει" και το δικαστηριο, να φας μερικα χρονακια μηπως και ξεθολωσεις. Που απ οτι φαινεται δυσκολο... Αθλιε, χτυπαγες εναν ανυπερασπιστο και τιτλοφαρεισαι ως Ελλην!
...Αυτά σας μαθαίνουν στα γυμναστήρια, φαίνεται, ήθος (not).Βέβαια, είναι εύκολο, κανείς, να κάνει τον νταή σε έναν 75χρονο καρδιακό τσίχλα, σε κανα ντούκι τουρκαλά λύκο, φαντάζομαι, όπου φύγει φύγει,
Ενδιαφερον που ο ποινικος κωδικας αυτης της τοσο πολιτισμενης χωρας δεν αναγνωριζει οτι συνεβη κατι διαφορετικο απο μικροκαβγαδακι μεταξυ δυο ΙΧδων που ξεφυγε ο ενας λιγο.
Θόλωσες παιδάκι μου; Θες μήπως σοκολατίτσα να ηρεμήσεις;Δηλαδή ρε φίλε αν είναι να θολώνεις με αυτό και να αρχίζεις να χτυπάς κόσμο, τι θα κάνεις σε χειρότερες καταστάσεις;
Αυτά που λέγαμε χθες... "Δε φταίω κύριε πόλισμαν, είμαι ευαίσθητος και θόλωσα." Αν θόλωσε έτσι με γενικά σχόλια που δεν απευθύνονταν σε εκείνον προσωπικά, φαντάσου να ανακαλύψει στο μέλλον πχ. ότι τον κερατώνει η δικιά του. Για πλάκα το έχει το τριπλό φονικό.
κατα τα άλλα μερικοί τρέξαν να δηλώσουν οτι τα επεισόδια τα εκανε η Χ.Α. όπως κάνουν συνήθως οταν θέλουν να ρίξουν ευθύνες σε κάποιους για κάτι που δεν τους αρέσει......για να δούμε και τη συνέχεια των συλλήψεων και τα ξαναλέμε παλι.