Απεργία την Πρωτομαγιά

Υπόθεση Παντελίδη: Νέος κύκλος με αγωγές από Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου

Υπόθεση Παντελίδη: Νέος κύκλος με αγωγές από Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου Facebook Twitter
3

Ο πρωτοφανής «πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένεια του τραγουδιστή και τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του στο τζιπ συνεχίζεται καθώς Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου αντεπιτίθενται με αγωγές.

Η οικογένεια του τραγουδιστή υποστήριζε ότι το τζιπ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι εκείνος, όπως υποστήριζαν τα κορίτσια, αλλά και η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που έδωσε το τελικό της πόρισμα την περασμένη εβδομάδα.

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να κατατεθούν το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Στη συνέχεια θα μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με αγωγές που θα καταθέσει η Μίνα Αρναούτη η οποία θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μίνα Αρναουτη δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία κρατά την σελίδα με το άρθρο της εφημερίδας, γράφοντας στην λεζάντα: «μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση... Βλέπετε, οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους. Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια... Δεν είμαι και ο Ιησούς»

Ελλάδα
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ