Λάρισα: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η διευθύντρια του σχολείου που οι γονείς αρνούνται την ένταξη των προσφυγόπουλων

Λάρισα: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η διευθύντρια του σχολείου που οι γονείς αρνούνται την ένταξη των προσφυγόπουλων Facebook Twitter
0

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως βρίσκεται η κατάσταση στο 26ο δημοτικό σχολείο της Λάρισας, στο οποίο, όπως έχει γίνει γνωστό, ο σύλλογος γονέως  αρνούνται να δεχθούν τα προσφυγόπουλα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  τις τελευταίες ώρες τα πράγματα έχουν πάρει νέα τροπή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνονται νέες ρατσιστικές αντιδράσεις απέναντι σε όποιον υπερασπίζεται τα προσφυγόπουλα, αλλά κυρίως κατά της διευθύντριας του σχολείου Κατερίνας Σταγιάννη, ενώ υπάρχουν ευθείες απειλές ακόμα και κατά της ζωής της.

Σημειώνεται πως οι απειλές αυτές, αλλά και άλλες ύβρεις ρατσιστικού και ξενοφοβικού περιεχομένου, καταγράφονται δημόσια ακόμα και σήμερα στην επίσημη σελίδα με την επωνυμία του συλλόγου γονέων του 26ου δημοτικού σχολείου Λάρισας στο Facebook.

Στο μεταξύ, κλήση από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας δέχτηκε χτες, σύμφωνα με πληροφορίες, η διευθύντρια του 26ου δημοτικού σχολείου Λάρισας Κατερίνα Σταγιάννη, ώστε να καταθέσει για όσα συμβαίνουν στο σχολείο της, αλλά και για τις δημόσιες καταγγελίες της που σχετίζονται με τα φαινόμενα ρατσιστικής ρητορικής και απειλών εναντίον της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γονέων του σχολείου στο διαδίκτυο.

Η διευθύντρια βρέθηκε χθες στην Ασφάλεια της Λάρισας και προχώρησε σε κατάθεση, ενώ στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται να έχει έναν ολοκληρωμένο φάκελο με στοιχεία που υπάρχουν εδώ και καιρό.

Μεταξύ άλλων, οι αρχές μελετούν φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικές απειλές καθώς και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τη ρατσιστική δράση συγκεκριμένων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση στο διαδίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM