Το μήνυμα του Τσίπρα για την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Το μήνυμα του Τσίπρα για την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0


Τα βαθιά συλλυπητήρια του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού στον τουρκικό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μετέφερε το διπλωματικό γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Γιασάρ Τσεβίκ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων της αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον τουρκικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές, εξέφρασε και μέσω Twitter o Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «πρέπει να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας ώστε το 2017 να είναι χρονιά ειρήνης και ασφάλειας».

Αναλυτικά, στις σχετικές αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός αναφέρει:

-«Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.Εκφράζουμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον λαό της Τουρκίας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας ώστε το 2017 να είναι χρονιά ειρήνης και ασφάλειας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM