Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση με τα δηλητηριασμένα προϊόντα

Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση με τα δηλητηριασμένα προϊόντα Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
1

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, μετά το μήνυμα οργάνωσης για επαπειλούμενη δηλητηρίαση συγκεκριμένων προϊόντων γνωστών εταιρειών.

Η έρευνα για την υπόθεση θα διενεργηθεί από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία έλαβε εντολή να εξακριβώσει εάν προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης αδικήματος για δηλητηρίαση τροφίμων σε βαθμό κακουργήματος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ιωάννης Τσιάλτας εξέφρασε τη διαβεβαίωσή του ότι οι Έλληνες καταναλωτές είναι ασφαλείς, μετά τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην στοχοποιημένη αγορά της Αττικής, σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία αλλά και την προληπτική απομάκρυνση των επίμαχων προϊόντων από τις επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, οργάνωση αντιεξουσιαστικού χώρου ανακοίνωσε ότι αφαιρέθηκαν από σούπερ μάρκετ συσκευασμένα τρόφιμα και αναψυκτικά συγκεκριμένων εταιρειών, με σκοπό να τα δηλητηριάσουν με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ και να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων πολυκαταστημάτων.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια