Το συλλυπητήριο μήνυμα του Μητσοτάκη στην οικογένεια Μαμιδάκη

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Μητσοτάκη στην οικογένεια Μαμιδάκη Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0


Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε χθες,  εξέφρασε με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον άδικο χαμό του Κυριάκου Μαμιδάκη. Ο Κυριάκος Μαμιδάκης υπήρξε ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με βαθιά αίσθηση του καθήκοντος. Αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή για το καλό της εταιρίας του. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μετά και την προανάκριση από την Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής, ο θάνατος του επιχειρηματία  αποδίδεται και επίσημα σε αυτοκτονία, όπως είχε μεταδοθεί και από την αρχή.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 84χρονου συνιδρυτή και ιδιοκτήτη της Jet oil, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, καθώς όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την εκδοχή της αυτοκτονίας.


Ο Κυριάκος Μαμιδάκης αυτοπυροβολήθηκε στον αριστερό κρόταφο με περίστροφο το οποίο κατείχε νόμιμα, στο γραφείο του σπιτιού του, στην οδό Αχιλλέως στον Διόνυσο και το όπλο βρέθηκε δίπλα του.

Αρχικά, ο 84χρονος πυροβόλησε μια φορά με το όπλο στον τοίχο του γραφείου και μετά έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του.

Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό ο οικιακός βοηθός, υπήκοος Φιλιππίνων, ο οποίος όπως είπε, άκουσε δύο πυροβολισμούς και όταν έτρεξε στο γραφείο αντίκρισε τον εργοδότη του νεκρό. Αμέσως ειδοποίησε τον γαμπρό τού αυτόχειρα, που μένει στο ισόγειο του σπιτιού και ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

 

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν αμφιβολία πως σχετίζεται με τις εξελίξεις στην Jet Oil.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM