WSJ: Δεν είναι κακό για αρχή το ελληνικό κείμενο

WSJ: Δεν είναι κακό για αρχή το ελληνικό κείμενο Facebook Twitter
1

«Δεν είναι τόσο κακό για αρχή» το ελληνικό κείμενο για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, σύμφωνα με αξιωματούχο της ευρωζώνης που επικαλείται η Wall Street Journal. Ο ίδιος, που είδε το κείμενο και δεν κατονομάζεται σχολίασε ότι η Ελλάδα προτείνει να «προχωρήσουμε από κοινού σε μία επιτυχή ολοκλήρωση των παρόντων ρυθμίσεων».

Η εφημερίδα τονίζει ωστόσο ότι οι διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, μετά και την απόρριψη του αιτήματος από τη Γερμανία, θα είναι σκληρές και χρειάζεται ακόμη δουλειά στη γεφύρωση των διαφορών. Επικαλούμενη και άλλους αξιωματούχους η Wall Street Journal σημειώνει ότι οι κυβερνήσεις των χωρών μελών της ευρωζώνης θα ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες από την Ελλάδα πριν συμφωνήσουν να επεκτείνουν το πρόγραμμα.

Για παράδειγμα, το ελληνικό αίτημα της Ελλάδας δεν διευκρινίζει τι πρωτογενές ισοζύγιο θα έχει η Ελλάδα ως στόχο για το 2015. «Είναι κατανοητό» αναφέρει ένας αξιωματούχος «δεδομένου ότι οι φορολογικές εισπράξεις λιώνουν σαν το χιόνι μπροστά στη φωτιά».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"...δεδομένου ότι οι φορολογικές εισπράξεις λιώνουν σα το χιόνι στη φωτιά".Έχει λογοτεχνικές ανησυχίες ο αξιωματούχος πάντως."...οι φορολογικές εισπράξεις λιώνουν σα χαλασμένος δορυφόρος που πλησιάζει τον ήλιο....Λιώνουν σαν αναβραζων δισκίο στο νερό.Λιώνουν σα κασέρι στη τοστιέρα.Σαν τον terminator στο τέλος της ταινίας(στο ν2)Οι φορολογικές εισπράξεις σπάνε σαν το τρυφερό τόνο ριο μάρε που ανοίγει με τη καρδιά ενός μαρουλιούΟι φορολογικές εισπράξεις κάνουν "μπαμ" Σα τη σκνίπα που καρφώνεται στου τογιότα μου το τζαμ'.