ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2017 | 14:33

?

Οταν καποιος επιδιωκει να περνατε πολυ χρονο μαζι, βγαινει μαζι σου για φαγητο, για βολτες, για καφε, οταν σε καλει σπιτι του, αλλα δεν κανει ποτε κινηση για να σε πλησιασει ερωτικα, ενω σου εχει πει εμμεσως πλην σαφως οτι σε γουσταρει ερωτικα, τοτε τι σκατα εχει στο κεφαλι του??
11
 
 
 
 
σχόλια
Νόμισες ότι η λοβοτόμηση ήταν μόνο νεανικό φαινόμενο; Σε γέλασαν φίλε μου!Δρα υπογείως και αδιαλλείπτως. Και φυραίνει τον εγκέφαλο για να ψηφίζουμε αυτά που ψηφίζουν τέλος πάντων. (Θα πρέπει να εφεύρω κάποιον άλλο όρο για να αναφέρομαι στο σεξ γιατί μάλλον κατούρημα εννοούν οι περισσότεροι κι οι περισσότερες. Παλιά αν ενθυμείσαι το ονομάτιζα "σαρκική αγάπη". Α να δούμε αν θα στεριώσει...)
Διογένη έτσι κατάλαβα κι εγώ (στο εντόπισα άλλωστε)...Άσε λοιπόν την φράση αυτή να αποτελέσει τον οδηγό σου για την σύναψη ουσιαστικής σχέσης. Άμα την εκστομίζει ξέρεις ότι δεν πολυρολλάρει το πάνω σύστημα. Κάνεις κι εσύ τα κουμάντα σου βρε αδερφέ κατόπιν.
Μπορεί πολύ απλά να φοβάται. Ίσως δεν έχει την τόση εμπειρία για κάνει κίνηση, ίσως να ντρέπεται.Μην εκνευρίζεσαι.Μπορείς πολύ απλά την επόμενη φορά να κάνεις εσύ κίνηση και αυτό το πρόσωπο να αφεθεί.Αν όχι μπορείς να ρωτήσεις ευθέως και σε ήρεμο τόνο γιατί δεν θέλει κάτι παραπάνω!
Συμφωνώ κατά βάση με την προλαλήσασα Μυρτώ. Ακόμη όμως και να γίνει κάτι αφού θα έχεις κάνει εσύ κίνηση, έχε λιγάκι τις προσδοκίες σου χαμηλά μέχρι να δεις τι καπνό φουμάρει πραγματικά το πρόσωπο. Μπορεί να μη θέλει να πάρει ευθύνη για την οποιαδήποτε εξέλιξη, με ότι συνεπάγεται αυτό...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ