ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2015 | 00:54

..

Πριν λίγο καιρό έκλεισαν τα δεκαεπτά και εξομολογουμαι πως δεν είχα ποτε μου αγόρι.Βαρεθηκα να ακούω τις φίλες μου να λένε για τα προσωπικά τους κι εγώ να τις συμβουλευω. Πολύ θα ήθελα κι εγώ ενα φιλο...Νομιζω πως είμαι άσχημη γι αυτό δεν μου δίνουν σημασία,αγόρια. Κανεις μέχρι τώρα δεν έχει δειξει ενδιαφέρον για εμένα. Δεν βιαζομαι, απλα έχει αρχίσει και με ανησυχεί αυτή ή κατασταση.Και να σκεφτεί κανεις πως δεν είμαι κλειστός χαρακτήρας. Είμαι πολύ κοινωνική, καθόλου ντροπαλή κτλ.Τι μπορεί να συμβαίνει;Στέλλα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό μπορεί μακροπρόθεσμα, να αποδειχτεί πως ήτανε για καλό. Πολλές φορές η αγάπη πληγώνει. Κάποιες άλλες φορές αφήνει άσχημη γεύση, όταν τελειώσει, ή τελειώνει απότομα, παράλογα και χωρίς λόγο. Σε πολλούς αφήνει πληγές, κατάλοιπα και απωθημένα. Όπως όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή, εκτός από την ομορφιά, έχει και κίνδυνο, εκτός από τη χαρά, έχει και πόνο...Τώρα που είσαι μεγάλη, θα έχεις καλύτερες αντοχές, στον πόνο, θα μπορείς να δεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή, τις καταστάσεις και τις εμπειρίες με περισσότερη κατανόηση, δύναμη, σοβαρότητα και ένστικτο "αυτοσυντήρησης".Κάθε εμπόδιο σε καλό. Τις καλύτερες ευχές για καλή τύχη και μια όμορφη ζωή. Τώρα αρχίζεις, ΜΗ βιάζεσαι. Προσπάθησε να το απολαύσεις, αν βιάζεσαι αυτό θα είναι δύσκολο. Και μην ξεχνάς, "απολαμβάνουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ".
Μην ψάχνεσαι τι συμβαίνει βρε, δεν συμβαίνει κάτι.Ξέρεις πόσοι περάσαμε τα σχολικά μας χρόνια χωρίς να έχουμε κάτι το ερωτικό;Αν γυρίσω και σου πω "Μικρή είσαι ακόμα, μην ανησυχείς" θα μου πεις "κάτι μας είπες τώρα".Όπως όλοι μας σε αυτήν την ηλικία κάναμε όταν το ακούγαμε από μεγαλύτερους.Συμβουλή μου, και αυτό που έκανα εγώ:Μην τα σκέφτεσαι τα γκομενικά σου. Πάρε απόφαση ρε παιδί μου ότι "ξέρεις τι, μπορεί τελικά σε αυτή τη ζωή να πρέπει να πορευτώ μόνη μου" και ζήσε όσο καλύτερα μπορείς με βάση αυτό το σκεπτικό. Διαμόρφωσε το χαρακτήρα σου έτσι ώστε να μην έχεις κάποιο πρόβλημα με εσένα αν είσαι μόνη σου.Κοινώς βρες τον εαυτό σου, κάτι που θέλουμε σε τέτοιες ηλικίες ακόμα.Μετά από αυτό, εγγυημένα, έρχεται και κάποιο ταίρι.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ