Το νέο δυνατό brand στον χώρο του street fresh pasta bar έχει ελληνικό όνομα. Άλλωστε, «in Greece we don’t say pasta, we say macaroni». Το Μacaroni, αναγνωρίζοντας την ιταλική προέλευση των ζυμαρικών, μας θυμίζει πως ό,τι κι αν προτιμάς, casarecce, spaghetti ή rigatoni, για εμάς είναι όλα είναι μακαρόνια! 

 

Στην καρδιά της Αθήνας, λοιπόν, και στον κατεξοχήν street food δρόμο της πόλης, συγκεκριμένα Κολοκοτρώνη 14 και Πραξιτέλους, με έντονη ποπ και fancy διάθεση αλλά με οικολογική προσέγγιση (λατρέψαμε τόσο τα έντονα χρώματα όσο και τα σκαμπό από ανακυκλωμένο χαρτόνι), το Macaroni μάς προτείνει δέκα διαφορετικές μακαρονάδες που παρασκευάζει αποκλειστικά με φρέσκα υλικά σε ανοιχτή κουζίνα μπροστά μας, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες. 

 

Macaroni
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στις τρεις επιλογές φρέσκων ζυμαρικών προστέθηκαν πρόσφατα και ζυμαρικά ολικής άλεσης για τους λάτρεις του είδους, ενώ μπορούμε να συνδυάσουμε το πιάτο μας με μια ολόφρεσκη σαλάτα και ένα απολαυστικό γλυκό. Ανάμεσα στις signature συνταγές περιλαμβάνονται δημοφιλή ιταλικά πιάτα με προεξάρχουσα την carbonara που θα λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά!

 

Το Macaroni λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ για τους ξενύχτηδες, κάνει διανομή μέσω των delivery apps, έχει χορταστικότατες μερίδες σε πολύ λογικές τιμές και, μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, ανεβάζει συνεχώς το fan club του, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα ακόμα πιο λαχταριστό μέλλον!

 

Κολοκοτρώνη 14, Αθήνα, 210 7521111

Facebook: Macaroni

Instagram: macaroni.greece

Οδηγός Γεύσης