Με το πρώτο του event να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23 Μαΐου, το Ex Machina, το ανατρεπτικό εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά στο Παγκράτι ετοιμάζει μια σειρά από pop up events, όπου οι καλεσμένοι σεφ πρόκειται να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα, την ικανότητα και το πάθος τους. Μαζί τους θα γνωρίσουμε και νέες ταλαντούχες Ελληνίδες οινοποιούς από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.

 

cover
O Πάρης Τζιμτζαλής

Με 2 χρόνια εμπειρίας σε κουζίνες της Θεσσαλονίκης στο βιογραφικό του, ο Πάρης Τζιμτζαλής εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο το 2013 και εργάστηκε στο Savoy hotel στο εστιατόριο Kaspar’s.

 

Το 2015  βρέθηκε στο Roka (charlotte street) και από το 2016 μέχρι το 2017 έκανε guests σε διαφορά εστιατόρια του Λονδίνου συλλέγοντας περισσότερες εμπειρίες. Το 2017 ξεκίνησε στο St John bread and wine όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα ως Senior Sous chef.

 

cover
H Ηλιάνα Καρίμαλη

Μαζί του θα είναι η Ηλιάνα Καρίμαλη από το οινοποιείο Καρίμαλη στην Ικαρία. Το οινοποιείο Καρίμαλη αξιοποιεί τους αμπελώνες του κτήματος στο οποίο βρίσκεται καθώς και ακόμη δύο αμπελώνες σε κτήματα που ανήκουν στην οικογένεια.

 

Την Καλαμπελέ στο χωριό Νας και τις Στεφάνες στο χωριό Πηγή. Οι αμπελώνες έχουν έκταση 15 στρέμματα και είναι φυτεμένοι με τοπικές ποικιλίες αμπελιών όπως Ρετενό, Κούντουρο (Μαντηλαριά), και Φωκιανό οι ερυθρές ποικιλίες, και Μπεγλέρι και Ασύρτικο οι λευκές.

 

EX MACHINA, Εμπεδοκλέους 34, Παγκράτι, 210 7560362

www.exmachinagreece.com

Instagram: @exmachina.athens

Οδηγός Γεύσης