To μουσικό φεστιβάλ στα Μάταλα επιστρέφει - Όλες οι λεπτομέρειες και τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών

Το μουσικοχορευτικό event του καλοκαιριού για τρεις ημέρες και νύχτες έχει δωρεάν είσοδο και είναι η καλύτερη απόδραση για κάμπινγκ

Newsroom, 7.5.2016 | 15:59


Και φέτος, τα Μάταλα ετοιμάζονται να υποδεχθούν πλήθος κόσμου σε ένα μουσικοχορευτικό τριήμερο, στις 17,18 & 19 Ιουνίου.

 

Εντυπωσιακή θα είναι η έναρξη του Φεστιβάλ καθώς τα ονόματα των καλλιτεχνών που αποτελούν το line up της Παρασκευής για το Cave stage έχουν ήδη ανακοινωθεί. Μοναδικά συγκροτήματα με αγαπημένα τραγούδια θα ενωθούν, προσφέροντας ένα εκρηκτικό μουσικό υπερθέαμα, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδος με ελεύθερη είσοδο.

 

Το σήμα έναρξης για το Φεστιβάλ θα δοθεί στις 5 το απόγευμα όπου στη σκηνή θα ανέβει το μουσικό συγκρότημα "Alone Together" το οποίο θα ερμηνεύσει αξέχαστα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Jimi Hendrix, Ten Years After, Cream & ZZ Top, συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των '60s και '70s.

 

Το line up που έχει ανακοινωθεί:

 

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 17:00 Alone Together - CAVES STAGE

Παρασκευή, 17 Ιουνίου  18:30 Soul Fire - CAVES STAGE

Παρασκευή, 17 Ιουνίου  20:15 Billi Merziotis & After Hours - CAVES STAGE

Παρασκευή, 17 Ιουνίου  21:45 Koza Mostra CAVES STAGE 

Παρασκευή, 17 Ιουνίου  00:00 Φίλιππος Πλιάτσικας CAVES STAGE

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 18:15 Kulamacus The Band

 

To υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

 

To μουσικό φεστιβάλ στα Μάταλα επιστρέφει - Όλες οι λεπτομέρειες και τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών

 

Ανάμεσα στα πολλά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που διοργανώνει το Matala Beach Festival, τα σκήπτρα στην προτίμηση του κοινού έχει το Matala street painting!

 

Οι δρόμοι των Ματάλων μετατρέπονται σε ένα τεράστιο καμβά όπου ζωγράφοι από 5 έως 105 χρονών θα συνθέσουν τις ζωγραφιές τους , με πολύ χρώμα μα κυρίως μεγάλη έμπνευση. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στου δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, και να ξαναζωντανέψουν μια αλησμόνητη εποχή.

 

Το Matala street painting διοργανώνεται κάθε χρόνο την προηγούμενη Κυριακή πριν από το 3 ήμερο του Matala Beach Festival.

 

17,18 & 19 Iουνίου 2016 - Παραλία Ματάλων - Είσοδος Ελεύθερη