Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ που δείχνει όλα όσα συμβαίνουν κάθε φορά που κάνουμε online παραγγελία

The LiFO team, 22.1.2016 | 15:15

 

Το να παραγγείλεις από το σπίτι φαγητό είναι ό,τι πιο απλό. Ειδικά τώρα που η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και όλα μπορούν να γίνουν εύκολα με τις γρήγορες ταχύτητες του ίντερνετ. Ίσως παίρνει λίγη ώρα μέχρι να αποφασίσουμε τι τραβάει η όρεξή μας, αλλά από τη στιγμή που θα καταλήξουμε και  θα πατήσουμε το send μένει μόνο λίγη ώρα για να απολαύσουμε ένα ωραίο γεύμα με την άνεση του σπιτιού.

 

Έχετε όμως αναρωτηθεί τι συμβαίνει στον παράλληλο κόσμο του delivery από τη στιγμή που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις επιλογές μας μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού; Πολύ πιθανόν όχι. Μία ευφάνταστη καμπάνια όμως με αρκετή δόση χιούμορ μας έκανε να δούμε με μία άλλη ματιά το delivery.

 

Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

 

Ο λόγος για το νέο τηλεοπτικό σποτ του e-FOOD με τίτλο «Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία» που με πολύ χιούμορ μας  δείχνει τους δρόμους να γεμίζουν με μηχανάκια, γουρούνες, γιαγιάδες, σουβλατζίδες, Ιταλούς, κοτόπουλα και chopsticks. Και αυτή είναι όντως η αλήθεια, με πολύ δόση σουρεαλισμού φυσικά. Το e-FOOD θέλησε –και τα κατάφερε– να εστιάσει στα 4.000 προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε ετοιμότητα σε 42 πόλεις για να εξυπηρετήσουν το κοινό γρήγορα, όποια και αν είναι η επιλογή τους.

 

Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

 

Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

 

Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

 

Η αλήθεια πίσω από κάθε παραγγελία

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε online μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του e-FOOD, κρίνετε εσείς, ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής σε κάθε online delivery αγώνα!