Owl Meat on a Stick

Κρέας σε καλαμάκι, όνομα και πράγμα

The LiFO team, 25.11.2015 | 16:41

Owl Meat on a Stick

 

Κρέας σε καλαμάκι, όνομα και πράγμα. Η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι λέγεται «Owl Meat on a Stick» και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

 

Στον μοντέρνο και ζεστό του χώρο, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα κρεατικά περασμένα σε καλαμάκι και όχι μόνο, πηγαίνοντας ακόμα ένα βήμα παραπέρα τη φιλοσοφία των «street food resto».

 

Owl Meat on a Stick

 

Owl Meat on a Stick

 

Πέρα από τις κλασικές επιλογές, θα βρείτε σε καλαμάκι κεφτεδάκια, χοιρινή πανσέτα και μπριζολάκια αλλά και κοτόπουλο, ενώ τις  ίδιες γεύσεις μπορείτε να δοκιμάσετε και σε σάντουιτς.

 

Στο τέλος θα γλυκαθείτε με τρουφάκια σε καλαμάκι ή με μπανάνα με επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φουντούκι.

 

Θα σας τα σερβίρουν σε ξύλο κοπής και θα τα συνδυάσετε με ζεστές πατάτες, κομμένες στο χέρι, και διάφορες σος, όπως μπάρμπεκιου, τσίλι, γλυκόξινη ή γιαουρτιού.

 

Owl Meat on a Stick

 

Owl Meat on a Stick

 

Το μενού, φυσικά, έχει έμφαση στο κρέας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρείτε τα κατάλληλα ορεκτικά, όπως σουβλάκι με ψητά μανιτάρια. Δοκιμάστε οπωσδήποτε καλαμπόκι με βούτυρο, πασπαλισμένο με χοντρό αλάτι, και διάφορες φρεσκοκομμένες σαλάτες για να τα συνοδεύσετε.

 

Owl Meat on a Stick

 

Owl Meat on a Stick

 

 

Όλα αυτά σε τιμές value for money, αφού η μερίδα κυμαίνεται από 2,5 μέχρι 4,5 ευρώ τη μερίδα. Στο τέλος θα γλυκαθείτε με τρουφάκια σε καλαμάκι ή με μπανάνα με επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φουντούκι.

 

Tip: Έχει και πολύ ωραία hot dogs. Σε λίγες μέρες θα κάνουν και delivery.