Αυθεντικές γεύσεις και αρώματα από την Ταϊλάνδη στο Budoo

Ένα νέο έθνικ στέκι στην καρδιά της πόλης.

LIFOTEAM 5.11.2015 | 09:30


Αυθεντικές ταϊλανδέζικες γεύσεις, καυτερά αλλά και δροσιστικά κοκτέιλ για το... σβήσιμο, προσεγμένες μουσικές και ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος σε urban style με πινελιές από την εξωτική Ταϊλάνδη στο κέντρο της Αθήνας.
Μας συστήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά πόσοι από εσάς δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα; Το BUDOO, στη στοά της Λέκκα, είναι το νέο δυνατό όνομα στο ταϊλανδέζικο φαγητό και το επόμενο hot στέκι για όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν τα καλά κοκτέιλ.


Στο ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον του, με έντονα χρώματα, έθνικ στοιχεία και μια μεγάλη μπάρα για όσους θέλουν να μείνουν απλώς στο ποτό, θα ταξιδέψετε νοερά στο μακρινό βασίλειο του Σιάμ.
Στην κουζίνα η Κανίτα «δίνει τα ρέστα της», μαγειρεύοντας κλασικά πιάτα από την πατρίδα της με μπόλικη φαντασία αλλά και το μεράκι της νοικοκυράς.


Από το κλασικό Pad Thai, τα noodles με τα λαχανικά και τις γαρίδες, συνοδευμένο από το αγαπημένο τους καβουρδισμένο τσίλι, μέχρι τα πουγκιά γαρίδας Thung Thong και τα ρολά σε φύλλα ρυζιού με γαρίδα, αγγούρι και καρότο με κόλιανδρο και τζίντζερ, δεν θα σταματάτε να δοκιμάζετε.


Πολύχρωμα κάρι (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο) με μοσχάρι, κοτόπουλο ή γαρίδες αλλά και το φιλεταρισμένο ψάρι με κόκκινο κάρι αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα αρώματα και τις γεύσεις της Ταϊλάνδης.


Συνδυάστε τα με τα εμπνευσμένα κοκτέιλ διά χειρός Αλέξανδρου Ευστρατιάδη. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το λεγόμενο «κοκτέιλ του βασιλιά», το BUDOO, ένα άκρως πικάντικο ρούμι εμβαπτισμένο σε κόκκους εσπρέσο, τσίλι, βανίλια και lime, αλλά και το ήπια πικάντικο «Thai Aroma» με ρούμι, mango chutney, passion fruit, ginger και lime, που είναι εμπνευσμένο από τη βασίλισσα της Ταϊλάνδης.


Η άψογη εξυπηρέτηση και η καλή σχέση ποιότητας-τιμής είναι ένας ακόμα λόγος για να το γνωρίσετε. Και αν θέλετε να φάτε αυθεντικό thai, αλλά δεν έχετε χρόνο να καθίσετε, πάρτε το σε πακέτο, σε πολύ δελεαστικές τιμές.


Και επειδή ένα ποτάκι μετά το γραφείο επιβάλλεται, θυμηθείτε ότι το μαγαζί από τις 16:30 μέχρι τις 19:30, Τρίτη έως Παρασκευή, σας προσφέρει όλα τα κοκτέιλ με €7.


Ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός Δευτέρας, που ξεκουράζονται, από τις 12μισι το μεσημέρι έως το βράδυ. Σας περιμένουν για να σας μυήσουν στις μαγευτικές ταϊλανδέζικες γεύσεις και να σας κάνουν να αισθανθείτε βασιλιάδες και βασίλισσες.

 

Αυθεντικές γεύσεις και αρώματα από την Ταϊλάνδη στο Budoo

 

Λέκκα 14, Σύνταγμα, Κέντρο, 210 3313845, www.facebook.com/BUDOO