Mexican Antojitos στα TGI Fridays™

Αυτό το καλοκαίρι τα αγαπημένα μας TGI Fridays™ μας μεταφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

LIFOTEAM 15.6.2015 | 15:20



Είστε έτοιμοι για ένα γευστικό ταξίδι στην πιο «καυτή», στην πιο spicy κουζίνα του κόσμου; Ολόκληρο το καλοκαίρι τα TGI Fridays™ σας ταξιδεύουν γευστικά μέχρι την κεντρική Αμερική και σας προκαλούν να δοκιμάστε το παραδοσιακό street food του Μεξικού που αποκαλούν Mexican Antojitos. Τα Antojitos συνδυάζουν φρέσκα υλικά με παραδοσιακές συνταγές, τρώγονται στο χέρι και μπορεί κανείς να βρει σε όλες τις υπαίθριες αγορές της χώρας της τεκίλας.

 

Στο νέο Mexican κατάλογο των TGI Fridays™ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές μεξικάνικες γεύσεις του «δρόμου» όπως τα Pancho Villa Nachos ή το Diego Rivera Burrito Bowl με ρύζι, καλαμπόκι, guacamole και κόκκινα φασόλια.


Ακόμη μπορείτε να δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό Tacos, για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε Street tacos, Double street tacos για διπλή απόλαυση ή Tacos plate. Διαλέξτε τη γέμιση που σας ταιριάζει ανάμεσα σε Pork Carnitas (ψιλοκομμένο χοιρινό σιγομαγειρεμένο στο φούρνο, μαριναρισμένα κόκκινα κρεμμύδια σε ξίδι, κολίανδρο και δροσερή lime cilantro sauce), Beef (ψιλοκομμένο μοσχάρι σιγομαγειρεμένο στο φούρνο, μαριναρισμένα κόκκινα κρεμμύδια σε ξίδι, κολίανδρο και δροσερή lime cilantro sauce) και το πικάντικο Chicken Ranchero (ψιλοκομμένο κοτόπουλο με ranchero sauce, πράσινο κρεμμύδι, pico de gallo και δροσερή lime cilantro sauce) και συνδυάστε το, εάν θέλετε, με το side που σας ταιριάζει: Fresh lime Cilantro Corn, Spicy Corn Mix, Red Bean Mix, Green Rice, Spanish Rice ή Guacamole.

 

Mexican Antojitos στα TGI Fridays™
Chicken Ranchero Tacos


Και επειδή Μεξικό χωρίς margaritas δεν γίνεται, δοκιμάστε τρία νέα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα Jose Cuervo®: Best Fridays™ Margarita, Spicy Pineapple Margarita και Mango Margarita! Συνδυάζονται ιδανικά με τα Chips & Dips (Corn ή Flour Tortilla Chips) και τα 5 συνοδευτικά dips τους: Lime Cilantro, Fresh Guacamole, Mexican Salsa, Chipotle Sour Cream και Ranchero Sauce.


Για όσους λοιπόν περάσουν το καλοκαίρι τους στην πόλη ή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την μεξικάνικη κουζίνα λίγο πριν φύγουν για διακοπές, o προορισμός για αυθεντικό παραδοσιακό μεξικάνικο street food και τέλειες Margaritas με Jose Cuervo® είναι μόνο στα TGI Fridays™!

 

Mexican Antojitos στα TGI Fridays™
Mexican Margaritas