Guest Bartending από τον Antonio Parlapiano

Στις 21 Μαΐου στο CV Distiller

LIFOTEAM 19.5.2015 | 13:31

 

Ένας εκ των κορυφαίων bartenders, ο Antonio Parlapiano από το Jerry Thomas Project στην Ρώμη, το οποίο συγκαταλέγεται σταθερά στη λίστα με τα κορυφαία μπαρ του κόσμου, έρχεται στο CV Distiller στις 21 Μαΐου για να μοιραστεί μαζί μας τους κανόνες του σύγχρονου bartending και να μυήσει τους λάτρεις του βασιλιά των αποσταγμάτων, του ουίσκι, στον κόσμο και τα αρώματά του καθώς και στον κόσμο των cocktails.


Το guest bartending της 21ης Μαΐου θα συνοδευθεί από τη διεξαγωγή ενός Σεμιναρίου στις 22 Μαΐου με κεντρικό ομιλητή τον Antonio Parlapiano, όπου το CV Distiller μετατρέπει το κελάρι του σε whisky academy, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους μυημένους στον κόσμο του ουίσκι και των cocktails συμμετέχοντες.

 

21 Μαΐου: Don the Speaklow welcomes you to the Speakeasy
Ώρα έναρξης 21:00
Χώρος Διεξαγωγής: CV Distiller, Χατζηγιάννη Μέξη 7

 

22 Μαΐου: Μeet the Professor

 

Agenda Σεμιναρίου:

•Αποδόμηση και επεξήγηση της παγκόσμιας αυξανόμενης τάσης προς το Whisk(e)y και τα cocktails που το έχουν ως βάση. Η προσέγγιση του Jerry Thomas Project στην τάση αυτή.

•Τα συμπεράσματά του από το ταξίδι του στην Αμερική διάρκειας 2 σχεδόν μηνών, τα Αμερικάνικα αποστάγματα, η εμπειρία του στη Νέα Ορλεάνη και η επίσκεψή του στα διάφορα αποστακτήρια της χώρας.

•Η εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο "Spirits of Scotland Festival" (Ρώμη) και "Whiskey Day" (Μιλάνο).
•Γευσιγνωσία σε 2 σπουδαία ουίσκι από τη συλλογή του CV Distiller.

 

Ώρα έναρξης σεμιναρίου 13:30

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο: 60 ευρώ προ ΦΠΑ

 

Λόγω περιορισμένου χώρου, οι συμμετοχές στο σεμινάριο δεν θα ξεπερνούν τις 30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6936478592 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]