Wine & Dine με το Οινοποιείο Δουλουφάκη

Κρασί και γεύση Ελλάδας στο Κλίμα Κλήμα

LIFOTEAM 20.1.2015 | 12:47

 

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Νίκο Δουλουφάκη και παρέα με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:

 

Μύδια αχνιστά με το λευκό Δάφνιο από Βιδιανό του 2013

 

Κρητικό γαμοπίλαφο με το Alargo (ερυθρό, Syrah του 2011)

 

Μοσχαρίσια μπριζόλα (ταλιάτα) με τον Άσπρο Λαγό (ερυθρό, Cabernet Sauvignon). Δοκιμάζουν δύο διαφορετικές χρονιές για σύγκριση, του 2013 και του 2015.

 

Το μενού κλείνει με ραβανί με ginger και περγαμόντο συντροφιά με το Malvasia, λευκό φυσικά γλυκό, οίνο.

 

Πέμπτη 22/01

9 μ.μ.

Τιμή: 30 Ευρώ το άτομο

Κρατήσεις στο 210 6096786