Opening του Beeracuda

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

LIFOTEAM 15.9.2014 | 18:08

 

Δυο μήνες τώρα δοκιμάζαμε τα φαγητά μας. Πίναμε από την μεγάλη ποικιλία από τις μπύρες μας. Βάζαμε τις τελευταίες πινελιές στους χώρους μας. Δύο μήνες τώρα όσοι μας επισκέφθηκαν και μας γνώρισαν, ήταν οι κριτικοί μας. Τώρα σας υποδεχόμαστε και επίσημα!

 

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 μ.μ. και μετά, θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δείξουμε μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο της μπύρας. Η επιλογή της μπύρας είναι για εμάς ιεροτελεστία. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και αφήστε μας να σας μυήσουμε στα μυστικά αυτής της φιλοσοφίας, επιλέγοντας για εσάς και μαζί με εσάς Το Beeracuda διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες, που η κάθε μία έχει την ιστορία της, το δικό της ποτήρι για να αναδεχθεί, τους δικούς της λάτρεις. Η φιλοσοφία της μπύρας στο Beeracuda συνοδεύεται από το μελετημένο, από τον καταξιωμένο Σεφ μας, μενού που έρχεται να μπερδέψει γλυκά, γεύσεις και αναμνήσεις. Πρόκειται για μια φιλοσοφία σε ένα χώρο που νιώθεις ότι είσαι εσύ ο κυριότερος καλεσμένος.

 

Opening του Beeracuda

 

Το Beeracuda είναι ένας χώρος ευρύχωρος αλλά και φιλικός. Με μουσική που σε ταξιδεύει και σε κάνει να χορεύεις, να θυμάσαι, να απολαμβάνεις, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα. Οι πιο εκλεκτοί θα είναι οι θαμώνες στο νέο must της απόλαυσης στο Beeracuda.

 

Την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε όλοι στο grand opening της πιο ξεχωριστής μπυραρίας της πόλης, στο Beeracuda στο Χαλάνδρι. Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Beeracuda.

 

Opening του Beeracuda

 

Beeracuda

Beer. Food. Philosophy.

Grand Opening

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου

9 μ.μ.

Εθν. Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι | Τηλ. 210 6893558

Facebook Beeracuda