Όλα όσα θα φάμε στο φετινό Athens Street Food Festival

Το φεστιβάλ επιστρέφει με περισσότερα από 35 συμμετέχοντα καταστήματα, αποκλειστικά pop-up stores και dj set από τον DJ Food

LIFOTEAM 3.5.2017 | 13:44

 

Το 2o Athens Street Food Festival ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Μαΐου παρουσιάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γεύσεις του δρόμου από ολόκληρο τον κόσμο. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαϊου (5-7, 12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.


Με πάνω από 35 καταστήματα, με ειδικά pop-up stores γνωστών chef αποκλειστικά για το φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις και με μεγάλη ποικιλία από “κουζίνες του δρόμου”, το 2o Athens Street Food Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έκτασης άνω των 4.000τ.μ. Από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό, από την Ιταλία ως το Περού, από τη Γερμανία ως την Τουρκία και από τις ΗΠΑ ως την ελληνική κουζίνα, το φεστιβάλ παρουσιάζει γεύσεις από όλο τον κόσμο, τόσο σε φαγητό όσο και σε γλυκό. Δεν θα λείπουν τα ειδικά διαμορφωμένα bars με μεγάλη ποικιλία σε cocktails, κρασί, μπύρα, cider, αναψυκτικά.


Tρεις διακεκριμένοι chefs θα δημιουργήσουν pop-up stores αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ: Ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά την μεγάλη επιτυχία της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει με το Pantera Negra αλλά και με το Vandal Burgers. Ο Στέφανος Στεφανίδης, ιδιοκτήτης του Big Kahuna Burgers, παρουσιάζει το μεξικάνικο El Luchador ενώ ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσιάζει το Sugar Rock.

  
Ορισμένα από τα καταστήματα που θα συμμετέχουν είναι Vandal Burgers, Pantera Negra, Mikrou Lee, Sunny Day, Po' Boys, Mama Roux, Monster Burger, Guerilla Chef, Gurun, Not Just Falafel, Royal Curry House, Wok Art, El Luchador, Emi's Cupcakes, Γλυκό Καμινάδα, Mister Rolly, Γκιουζλεμέ, Mac 'n Cheesus, Etnico, Davinci, Loukoumades, Κωνσταντινίδης, Mentality, Poke, L'Ovelha Negra, Sugar Rock.

 

Το φεστιβάλ θα ντύνουν με τις μουσικές τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το Σάββατο 6/5 τη μουσική θα αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης, ενώ το Σάββατο 20/5 ο DJ Food. Από τις αρχές των 90ς, το όνομα DJ Food συνδέθηκε με δύο σημεία αναφοράς της δεκαετίας: τη δισκογραφική Ninja Tune και την σειρά Jazz Brakes που με τα 5 volumes της συνέβαλε στη διαμόρφωση του trip-hop και της abstract hip hop.

 

Παρασκευή 17.00 – 01.00

Σάββατο 12.00 – 01.00

Κυριακή 12.00 – 23.30

Πληροφορίες: 2109636489

http://athensstreetfoodfestival.gr/

 

 

Οδηγός Γεύσης