Τρείς σημαντικοί Σεφ έρχονται στο Artisanal

Θοδωρής Παπανικολάου, Βασίλης Μουρατίδης και Αθηναγόρας Κωστάκος μαγειρεύουν στο εξαιρετικό εστιατόριο της Κηφισιάς

LIFOTEAM 24.2.2017 | 17:41

Τρείς σημαντικοί Σεφ έρχονται στο Artisanal

 

Οι γεύσεις της Σαντορίνης, της Χαλκιδικής και της Μυκόνου έρχονται στο Artisanal. Για τρείς βραδιές του Μαρτίου, συγκεκριμένα στις 1, 8 και 15 του μηνός, το εστιατόριο και ο Σεφ του Δημήτρης Δημητριάδης φιλοξενούν τρεις βραβευμένους Σεφ, οι οποίοι άφησαν το μαγειρικό τους στίγμα στους παραπάνω προορισμούς.

 

Πρόκειται για τρεις βραβευμένους Έλληνες Σεφ, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αρκετό θόρυβο σχετικά με τα μαγειρικά θαύματα που συντελούν στην κουζίνα τους: Τον Θοδωρή Παπανικολάου, Σεφ του εστιατορίου Σελήνη στην Σαντορίνη, τον Βασίλη Μουρατίδη, Σεφ του Squirrel στην Χαλκιδική και τον Αθηναγόρα Κωστάκο, Σεφ του Bill & Coo στην Μύκονο.

 

 

Τρείς σημαντικοί Σεφ έρχονται στο Artisanal
 

1η Μαρτίου: Θοδωρής Παπανικολάου – Εστιατόριο Σελήνη Σαντορίνη

(Χρυσός Σκούφος 2017)

Τα τελευταία τρία χρόνια στο εμβληματικό εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης, ο Θοδωρής Παπανικολάου έχοντας αποκομίσει στο παρελθόν σημαντικές παραστάσεις από την Ιταλία και την Τοσκάνη, παρουσιάζει μια εξαιρετική κουζίνα, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό του ταπεραμέντο. Η μαγειρική του φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, την εξελιγμένη ελληνικότητα και τη φινέτσα της.

 

Τρείς σημαντικοί Σεφ έρχονται στο Artisanal
 

8η Μαρτίου: Βασίλης Μουρατίδης – Εστιατόριο Squirrel, Χαλκιδική

(Χρυσός Σκούφος 2017)

«Στη βεράντα του «Danai Beach» στη Νικήτη Χαλκιδικής, ο ταλαντούχος Σεφ Βασίλης Μουρατίδης δίνει ρεσιτάλ αισθήσεων και γεύσεων. Απρόσμενα παντρέματα, ιδιαίτερες ισορροπίες λεπτότητας κι εντάσεων, πολυπλοκότητα και άρτια τεχνική σε ένα εστιατόριο πραγματικό γαστρονομικό προορισμό». Ο Βασίλης Μουρατίδης και η μαγειρική του είναι λόγος να επισκεφτεί κανείς την Χαλκιδική.

 

Τρείς σημαντικοί Σεφ έρχονται στο Artisanal

15η Μαρτίου: Αθηναγόρας Κωστάκος – Εστιατόριο Bill& Coo, Μύκονος

(Χρυσός Σκούφος 2017)

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, στην μαγικής ομορφιάς σάλα του γαστρονομικού εστιατορίου στο ξενοδοχείο Bill& Cooστην Μύκονο, ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του. Εκεί, «παίζει θεατρικά και θεματικά με μνήμες, υλικά και φαγητά της ελληνικής κουζίνας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ρεπερτόριο. Δυνατές αντιστίξεις, γοητευτικές αρμονίες, νοστιμιά και καινοτομία χαρακτηρίζουν αυτή την ερεθιστική, μοντέρνα προσέγγιση στην ελληνική γαστρονομία του σήμερα».

 

Κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Μενού: degustation.

Τιμή: 50 Ευρώ/άτομο

Κρατήσεις: 210 8086111

 

Εστιατόριο Artisanal, Ζηρίνη 2 Κηφισιά

www.artisanal.gr/