Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας «Star Wars: The Last Jedi»

Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα και η νέα αφίσα για την ταινία, που είναι αφιερωμένη στην Κάρι Φίσερ

Newsroom, 10.10.2017 | 11:00

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και ένα σύντομο teaser τον περασμένο Απρίλιο, το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους φανατικούς του «saga».

 

Το trailer έκανε προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις ΗΠΑ στο ημίχρονο του αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Chicago Bears και τους Minnesota Vikings και μέσα σε λίγες ώρες μετρά περισσότερα από 41 εκατ. views στο YouTube. Αμέσως μετά την προβολή του τρέιλερ, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο. Η ταινία είναι η έκτη του «Star Wars» saga, ενώ η προηγούμενη «Star Wars: The Force Awakens» είχε ξεπεράσει σε έσοδα τα 2 δισ. δολάρια.

 

Ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του τρέιλερ η Disney έδωσε στη δημοσιότητα και νέα αφίσα για την ταινία:

 

Στο νέο βίντεο εμφανίζονται ορισμένοι από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, όπως η Ρέι (Daisy Ridley) και ο Φιν (John Boyega), αλλά και ο Λουκ Σκάιγουόκερ (Mark Hamill) ο οποίος φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην ταινία. Στην ταινία θα δούμε επίσης και τους Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels και Gwendoline Christie, αλλά και τους Kelly Marie Tran, Laura Dern και Benicio Del Toro που θα παίξει τον ρόλο του κακού.

 

Σε σκηνοθεσία Rian Johnson, το όγδοο επεισόδιο αποτελεί τη συνέχεια του κορυφαίου The Force Awakens του JJ Abrams που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015. Στο «Star Wars: The Last Jedi» είναι η τελευταία εμφάνιση στης Carrie Fisher στον ρόλο της Λέια Οργκάνα, και η ταινία θα είναι αφιερωμένη στην ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο στα 60 της χρόνια.

 

 

Δείτε το trailer:

 

 
Οδηγός Σινεμά