Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Ελλάδα τρώει σουβλάκι... με απ' όλα

Η Ελλάδα τρώει σουβλάκι... με απ' όλα Facebook Twitter
0

Η Ελλάδα απολαμβάνει σουβλάκι! Σε βραδινές εξόδους, στο μεσημεριανό διάλειμμα στη δουλειά, βλέποντας τον αγώνα της ομάδας ή μετά από ξενύχτι. Tο σουβλάκι έχει ρόλο πρωταγωνιστικό, αφού το σουβλάκι είναι το εθνικό μας φαγητό.

Μπορεί όμως το παραδοσιακό να γίνει και ανατρεπτικό; Κι όμως όσο γνώριμη και να είναι η γεύση του, υπάρχουν πάντα νέοι τρόποι για να το απολαύσουμε.

Μία μεγάλη έκπληξη μας επιφυλάσσει το αγαπημένο τυρί κρέμα Philadelphia που ήρθε να δώσει μια άλλη διάσταση στο σουβλάκι δημιουργώντας απολαυστικές σάλτσες σε 4 μοναδικές μεσογειακές γεύσεις: Δροσερή σάλτσα Philadelphia με άνηθο, πικάντικη σάλτσα Philadelphia με μουστάρδα απολαυστική σάλτσα Philadelphia με λιαστή ντομάτα ή μία ακόμα δροσερή πρόταση με σάλτσα Philadelphia με μαϊντανό.

 

Οι διαφορετικές γευστικές προτάσεις από το Philadelphia θα απογειώσουν το αγαπημένο μας φαγητό, ικανοποιώντας κάθε όρεξη. Πώς θα γίνει αυτό;

 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ και διαβάστε τους πιο απολαυστικούς συνδυασμούς για το αγαπημένο φαγητό όλης της Ελλάδας.

 

Η απόλαυση συνεχίζεται...

 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ