Απεργία την Πρωτομαγιά

Υπάρχει Σουβλάκι με μπιφτέκι;

Υπάρχει Σουβλάκι με μπιφτέκι; Facebook Twitter
0

Αν κάτι λατρεύουμε σε αυτή τη χώρα είναι το να αποκαλούμε σουβλάκι ακόμα και την πίτα με μπιφτέκι ή κεμπάπ ή γύρο κοτόπουλο, κ.ο.κ. Δεν πρόκειται για λάθος. Το αντίθετο μάλιστα, αφού για τους καλά μυημένους, "το Σουβλάκι" στην Ελλάδα δεν είναι απλά ένα σουβλάκι, αλλά μία ιεροτελεστία, ένας ξεχωριστός τρόπος απόλαυσης και μία πολύ ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με "απ' όλα".

Αυτό το "απ' όλα" είχε κατά νου και το Philadelphia όταν αποφάσισε να δώσει  μία νέα διάσταση στο "σουβλάκι" δημιουργώντας 4 νέες μεσογειακές γεύσεις σάλτσας για να το συνοδεύουν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας ανοίξει η όρεξη για ένα σουβλάκι ας πούμε με μπιφτέκι ή κεμπαπ απ' όλα μη ξεχάσετε να προσθέσετε και τη νέα σάλτσα Philadelphia για σουβλάκι με γεύση μαϊντανό. Η γνώριμη, έντονη και πολύ ιδιαίτερη γεύση από το κεμπάπ ή το μπιφτέκι παίρνει μία μοναδική φρεσκάδα που δεν καλύπτει, αλλά αναδεικνύει τις επιμέρους γεύσεις από το τυλιχτό σουβλάκι της επιλογής σας.

Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμα πιο διαφορετικό, άλλες 3 γεύσεις έκπληξη σας περιμένουν σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Καλή απόλαυση!

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ