ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2012 | 16:27

Με εκνευρίζει

Το να γράφουν ανορθόγραφα!!!Άμα έχεις τελειώσει λύκειο δεν υπάρχει δικαιολογία, πόσο μάλλον άμα είσαι και στο πανεπιστήμιο. Και δεν μιλάω για ένα-δυο λαθάκια που μπορεί να ξεφύγουνε, οκ άνθρωποι είμαστε. Μιλάω για το τραγικό του να ψάχνω μία σωστή λέξη σε όλη την πρόταση. Και εδώ μέσα και παντού. Ήθελα να ξερα αυτοί οι φιλόλογοι στα σχολεία πόσα εγκεφαλικά παθαίνουν????Επίσης θεωρώ πως βάση του κακού είναι τα τραγικά greeklish η πιο απαίσια ελληνική μόδα. Δηλαδή μπορείς να γράψεις αυτό: poihsi και να το διαβάσεις μια χαρά και άμα στο ζητήσω να το γράψεις στα ελληνικά να μου το γράψεις: πιειση. ΕΛΕΟΣ!!!!ΥΓ1.Βεβαίως ζούμε στην χώρα που θεωρούμε πως κακό στην ελληνική κουλτούρα και παιδεία κάνουν τα τούρκικα σήριαλ ή οι λαθρομετανάστες αλλά ποτέ εμείς οι ίδιοι και οι βάρβαρες συνήθειες μας!!ΥΓ2. Όποιος μπει στον κόπο να κάνει σχόλια ας τα γράψει ελληνικά και σωστά αλλιώς δεν θα ασχοληθώ!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
καλα και ωρααια τα οσα λες αλλα βρε κοπελα μου κατεβα απο το καλαμι σου,παρκαρε το και μετα ελα να κανεις μια ωριμη συζητηση...και εσενα οι παιδαγωγοι σου στο σχολειο δεν σου εμαθαν να μην το παιζεις ''comme il fait '' ???

Απεργία την Πρωτομαγιά