ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2018 | 11:30

Άνθρωπε

Εσύ που βγαίνεις ραντεβού ποτέ των ποτών δεν κοιτάμε άλλους ανθρώπους όταν συνοδευόμαστε από άτομο του άλλου φύλου. Γίνεσαι ρεζίλι δείχνεις πως δεν ξέρεις τους βασικούς κανόνες και ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα σκεφτεί και αυτός τα χειρότερα για εσένα αν είναι ισορροπημένος. Αν δεν σου κάνει το άτομο με το οποίο βγήκες δεν βγαίνεις δεύτερο ραντεβού ή απομακρύνεσαι αν νιώσεις για κάποιο λόγο άσχημα. Το μόνο που δεν κάνεις είναι να κοιτάζεις αλλού ποτέ των ποτών. Το κάνουν άντρες και γυναίκες και δείχνουν έτσι με μια και μόνο κίνηση πως δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για μια τέτοια συμπεριφορά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ αν βγει με φίλους ιδίου φύλου μπορεί να κοιτάει δεξιά κι αριστερά ακόμα κι αν το έτερο ήμισυ είναι σπίτι; Ποιος θα το μάθει άλλωστε;;Χαζομάρες λες. Το κεφάλι θα γυρίσει κι η ματιά μπορεί να πέσει κάπου ασυναίσθητα. Δε θα κυκλοφορώ σαν ρομπότ γιατί δεν πρέπει να λοξοδρομήσει η ματιά μου. Ούτε κι έχω αυτή την απαίτηση από τον άλλον. Άσε που μπορεί να βγω με φίλο, αδερφό, ξάδερφο και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Το αν είμαι πιστή στον εκάστοτε σύντροφό μου ή αν τον σέβομαι θα το δείξω με το να μη φλερτάρω (ή να μην κάνω κάτι) με άλλους, ακόμα και στην απουσία του.

Απεργία την Πρωτομαγιά