ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 12:21

Κορίτσια

εγώ σας διαβάζω που κλαίτε και είσαστε απελπισμένες και θέλω να φύγω τρέχοντας και εσείς πιστεύετε πως έτσι θα σας βρει ο μεγάλος έρωτας. Δεν έχω πλησιάσει γυναίκα σε όλη μου τη ζωή που φαινόταν απελπισμένη και δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος. Κλαίω κάθε βράδυ γράφει η μια, κλαίω γιατί χρειάζομαι μια αγκαλιά λέει η άλλη, κλαίω με το μαξιλάρι αγκαλιά γράφει η τρίτη. Και μόνο που τα διαβάζω αρρωσταίνω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Βλέπεις σήμερα οποίος/α έχει συναισθήματα είναι απελπισμένος/η κ μπαναλ....Άσε μας βρε αγόρι μ.... είσαι μικρός ακόμα όταν θα φας πολλά χαστούκια περνώντας τα χρόνια κάποτε θα πέσουν τα φτερά σου...Τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει μετράω πληγές,κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν και αναλογιζομαι τα λάθη μου, ότι μέσα από αυτά ωρίμασα ξέρω πλέον τι χρειάζομαι κ τι οχι.. Αλλάζουν και οι προτιμήσεις μας ...Κάποτε θα δεις πόσο σημαντικό είναι να μη σου λείψει το χάδι μια συντρόφου, την ανεκτιμητη αγκαλιά ...Για να μην παρεξηγηθω γλεντα όσο θες νέος αν δεν το κάνεις τώρα πότε αλλά μην κρίνεις ότι δεν είσαι εσύ...
Σίγουρα αν μπορούσε να κάνεις να μην είναι δυστυχισμένος δε θα ήταν. Δεν είναι θέμα επιλογής αλλά καταστάσεων. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις τουλάχιστον μη μιλάς.
Γιατι τον κραζετε κορίτσια; επειδη δεν επιλέγει να γιατρεψει τις πληγες που προκαλέσατε εσεις ή άλλοι;Άλλο αν αδυνατεί να συναισθανθει μέσα στη σχέση. Εκει θα συμφωνήσω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Δεν είδα χαρακτηρισμούς για τον έξ πλην από έναν σχολιαστΗ. Η διαφωνία θεωρείται κράξιμο; Εγώ διαφωνώ με όλο το ανάγνωσμα γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος όταν κλαίει και το γράφει εδώ το κάνει για να τον προσέξουν και να 'ρθουν να κοιμηθούν μαζί του. Πιστεύω ότι έχει ανάγκη να το μοιραστεί και του φτάνει. Θα έγραφαν μια αναζήτηση και θα έβρισκαν αρκετούς που θα υπόσχονταν ότι θέλουν να τις κάνουν να νιώσουν καλά. Άλλο τι θα εννοούσαν.
Διάβασα τα σχόλια των κοριτσιών και δεν είδα να κράζουν. Να διαφωνούν είδα αλλά μίλησα αποκλειστικά για την δική μου τοποθέτηση. Διαφώνησα και με το δικό σου σχόλιο και τοποθετήθηκα.
Ο έρωτας σε βρίσκει όποτε γουστάρει. Άσε δε που για κάποιες από μας ο λόγος που έχουμε κλάψει έχει υπάρξει αυτός ο έρωτας. Ξέρεις και κάτι άλλο; Αυτό που έχει ανάγκη ο άλλος είναι να μοιραστεί τον πόνο του να ξαλαφρώσει. Υ.Γ. Επειδή νιώθει κάποιος μόνος-η, δεν σημαίνει ότι η παρέα του οποιουδήποτε αρκεί. Πρέπει να σου εμπνέει θετικά συναισθήματα ο άλλος.
Τι καλός που είσαι!Μπράβο βρε!Τους έφτιαξες την ψυχολογία και άλλο τώρα...Μόνο για τα καλά είσαι και εσύ ε? :-PΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! ΥΓ:Εύχομαι μόνο να έκανες ένα καλό με όσα είπες!Να τις κάνεις να πισμώσουν και να σηκωθούν επάνω και να πουν ένα δυνατό:ΟΧΙ ΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΑΛΛΟ! ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!Θα βρω το καλύτερο παιδί!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ