ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 09:15

όχι πάλι......

Γνωριζόμαστε σχεδόν 1,5 μήνα. Βγαίνουμε συνεχώς και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε προχωρήσει στο σεξουαλικό κομμάτι. Σε αυτό το διάστημα κατάφερα να τον μάθω και να δημιουργήσω μια πολύ θετική εικόνα γι αυτόν. Ίσως και να ερωτεύτηκα λίγο. Και ήρθε η ώρα να το πάμε παρακάτω, κάτι το οποίο δεν έγινε διότι έχασε τη στύση του από τα προκαταρκτικά κιόλας.Όχι απλά έπεσε αλλά δεν ξανασηκώθηκε.(Να σημειώσω, δεν είναι πρωτάρης) Αυτός είπε ότι είναι λόγω κούρασης. Εγώ γενικά το άφησα ασχολίαστο και ήταν κάτι γνώριμο γιατί μου έχει ξανατύχει με έναν πρώην. Δεν ξέρω, στενοχωρήθηκα αφάνταστα γιατί αυτόν τον άνθρωπο στ' αλήθεια τον εκτιμώ και το ήθελα πολύ. Θα φανεί στη συνέχεια..... σας έχει τύχει? Πώς το αντιμετωπίσατε?
2
 
 
 
 
σχόλια
'Οντως δώσε του μια ευκαιρία, ανθρώπινο είναι και το άγχος δε βοηθάει, πχ μπορεί να νιώσει καλύτερα ξέροντας οτι είσαι οκ και του δίνεις χρόνο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ