ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2018 | 14:14

"Κοριτσάκι μου" και "κουκλίτσα μου".

Κόψτε τα αυτά εκτός και αν μιλάτε στην κόρη σας ή την μικρή σας αδερφή. Το έχετε ξεφτιλίσει μερικές μάθετε επιτέλους να συμπεριφέρεστε έστω από τα 30 και μετά θα ήταν μια αρχή. Όταν ανοίγω το στόμα μου και σας βάζω στη θέση σας προσβάλλεστε και από πάνω να με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν προσαρμόζομαι στα γούστα σας έχω τα δικά μου, ποιος σας είπε πως είναι σημαντικότερο τι αρέσει σε εσάς; Εντός και εκτός διαδικτύου: το όνομά μου είναι ΑΝΝΑ.
20
 
 
 
 
σχόλια
Σόρυ , αλλά κάτι μου λέει ότι δε μιλάει για τους σχολιαστές στα πέριξ...Αλλά για πολλές "κατινούλες" εκεί έξω, που απευθύνονται σε άλλες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, είτε εντέχνως συγκαταβατικά, είτε μπεμπεδίστικα, με χαρακτηρισμούς τύπου:"κουκλίτσα μου", "κοριτσάκι", "γλυκούλα".Η Άννα έχει δίκιο, σε καθημερινή βάση είναι απλώς εκνευριστικό, σε επαγγελματικό περιβάλλον δε, παντελώς απαράδεκτο.
Αννα,μίλησες άγρια με οργή και θυμό που έδειξες ότι μιλά άντρας.Εισπράξαμε όλοι μας ένα αρνητικό ερέθισμα ,χωρίς ο λόγος να είναι σημαντικός. Ο θυμός ξέρειςφέρνει την επιθετικότητα.Προκάλεσες αρκετά και μας οδήγησεςσε δυσμενή κριτική.Περαστικά σου.
Καλησπέρα!Λοιπόν 'ΑΝΝΑ και κάθε είδους Άννα που μπαίνει εδώ μέσα και μας κριτικάρει!Όπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ θα γράφουμε μεταξύ μας και με τους σχολιαστές που έχουμε αναπτύξει ένα παραπάνω δέσιμο! Ωραία?Αν κάποιος από τους ίδιους έχει το πρόβλημα θα μας το δηλώσει ο/η ίδιος/α και με το ψευδώνυμο του απευθείας!!!!!!!!!Τώρα,τέτοιου τύπου άνθρωποι όπως εσύ που ανεβάζουν παρόμοιες εξομολογήσεις όπως η δική σου τώρα,έχετε μάθει μια ζωή απο σκατοσυμπεριφορές και μας βγάζετε την χολή σας ότι δεν σας αρέσει το ένα δεν σας αρέσει το άλλο ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ τα σχόλια του σχολιαστή που ΔΕΝ ΠΑΤΕ!Είναι απλό!Έλεος πια με τις παρατηρήσεις και τις κριτικές σας επάνω σε αυτό το θέμα!Έτσι μας βγαίνει και έτσι θέλουμε να μιλάμε μερικοί...Το έχουμε σαν άνθρωποι και πηγάζει από μέσα μας,δεν θα μας αλλάξετε και τον χαρακτήρα στην τελική!Κοίταξε να φτιάξεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά κρίνε τους άλλους Άννα και κάθε Άννα!
Πες τα τρομοκράτη! Να μη με θεωρούν ψώνιο χωρίς αιτία. :ΡΥ.Γ. Νεραϊδούλα μου εδώ είμαι. Ο Tom Hardy είναι. Πολύ ωραίος δεν είναι ο άτιμος και με φιλήδονα χείλη; :Ρ Αυτός ακούει στο παίδαρος λογικά. :Ρ (Ναι, είμαι λυσσάρα).
Τι έχεις πάθει κουκλάρα μου με τον παίδαρο,μας τον μοστράρισες μπροστά και δεν σε γνώρισα στην αρχή μπαίνοντας να απαντήσω στην ΆΝΝΑ μας!!!Πήγε το μάτι στην εικόνα και μετά στο όνομα... :-)Αλλά άμα τον γουστάρεις τόσο πάω πάσο! :-* Θα την συνηθίσω... :-P
Δεν είναι κι Λίαμ Νίσον <3 , αλλά είπα μιας και μπαίνω καθημερινά, να τον βλέπω να μου φτιάχνει την διάθεση. :ΡΥ.Γ. Δεν έχω πάθει κάτι, είναι απλά πολύ όμορφο κι εκφραστικό το πρόσωπό του. Σαν πορτραίτο. Είναι καλλιτεχνικό-καθαρά- το ενδιαφέρον μου. Υ.Γ.1 Σε είδα ετοιμοπόλεμη και μ' άρεσε. Τα νεύρα που και που (όχι τα αδικαιολόγητα βεβαίως) σ' ένα άτομο που μιλάει γλυκά σε όλους μας προσδίδουν μια αυθεντικότητα που μ' αρέσει γιατί στην ουσία επικυρώνει και την γλυκύτητα ως αληθή.
Αμφισβητείς την καλοσύνη μου κουκλάρα? Εκεί που πρέπει να τα πούμε τα λέμε,το να σκύβω το κεφάλι όπως παλιά που με καταπατούσαν δεν το κάνω πια...Είπαμε ναι καλός αλλά όχι και μ@λ@κ@ς!Βαρέθηκα λοιπόν να διαβάζω κάθε τρεις και λίγο πως πειράζει το να μιλάς γλυκά και να είσαι καλός άνθρωπος γενικότερα! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι αληθής! Απλά φτάνεις στα όρια σου κάποιες φορές!
@ΑΑ,η πρώτη ταινία που είδα με τον Tom Hardy,ήταν το "Bronson"...με ξυρισμένο κρανίο,μουστάκι,άκρως αποκαλυπτικός,πρόσφερε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερμηνεία.Είμαι(ever since) και θα είμαι φαν...να σχολιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς,οκ? :)
Κουκλάρα μου στην αρχή είχα την εντύπωση πως εσύ δεν με πήγαινες μια!!!Μετά από καιρό και κάποιες συζητήσεις στις εξομολογησεις πιστεύω κατάλαβες πάνω κάτω περί τίνος πρόκειται...Έτσι λοιπόν με τον καιρό μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και ναι απο κόσμο που με ξέρει ή με μαθαίνει να δεχτώ κριτική αλλά όχι από την Αννούλα που μπήκε να μας την πει επιθετικότατα! Άννα? Θες να πιαστούμε λίγο μαλλλλί με μαλλλλί και να πέσουμε στις λάσπες να έχει σασπένς το όλο στόρυ? Πριν προλάβεις και γράψεις εξομολογηση που να μου την λες να έχεις και λόγο τουλάχιστον!!!Μαλλλί με μαλλλί αλλά όχι γδαρσίματα και νυχιές στο πρόσωπο,μόνο μαλλλλλί!
Να ' μαι και πάλι ( για χάρη της Σουπρίμ) μη νομίζετε. Νεραϊδούλα δεν είχα άποψη. Τα προσβλητικά άτομα χωρίς λόγο δεν πολυπάω γενικότερα ή αυτά με την έμμεση χολή και υποτίμηση που την εκδηλώνουν εντέχνως και με φιοριτούρες. Εσύ δεν μου μοιάζει ν' ανήκεις κάπου σ' αυτά νεραϊδούλα οπότε το να μη σε πηγαίνω έίναι βαρύ. Έτυχε όμως ν' αργήσω να διαβασω πολλά σχόλιά σου λόγω φάσης δικής μου. :Ρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ