ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2018 | 16:44

Τέλος.

Ήμασταν μαζί ένα μήνα περίπου.. Ολα τελεια.. Μου έλεγε ποσο ερωτευμένη ηταν. Μαλωνουμε εξαιτίας μου, την προσέβαλα από βλακεια μου. Με χωρισε για λόγους αξιοπρέπειας όπως είπε. Και δεν ξαναγυρίζει. Σήμερα με μπλόκαρε από παντού. Της ζήτησα να την δω για λιγο και μου πε αντίο. Και αναρωτιέμαι.. Τόσος έρωτας που πήγε;;
6
 
 
 
 
σχόλια
Πες τι έκανες και θα σου πούμε. Δεν είναι κανένας υποχρεώμενος να σας αγαπάει άνευ όρων και να σας ανέχεται άνευ ορίων. Υ.Γ. Όταν είσαι ερωτευμένος, αγαπάς τον άλλον ή και τα δύο οι άσχημες συμπεριφορές κοστίζουν και πονάνε πολύ παραπάνω. Όταν κάτι δε μ' αγγίζει ιδιαίερα μάλλον ο άλλος δεν είναι τόσο σημαντικός για μένα.
Μπορεί να μην ήταν τόσος ο έρωτας. Επίσης, δεν μας εξηγείς σε τι συνίστατο η προσβολή. Ξέρεις, κάποιες προσβολές δεν είναι εύκολα ανεκτές, ιδίως αν λάβουν χώρα ΤΟΣΟ νωρίς γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και μάλλον κακή αρχή κάνατε όπως τα περιγράφεις.
Δεν σε καταλαβαίνω. Εφόσον αισθάνεται προσβεβλημένη, πέρασες προφανώς τα όρια που εκείνη έχει θέσει για το τι ανέχεται και λογικό είναι να μη θέλει επαφή γιατί η παρουσία σου της θυμίζει συνεχώς την προσβολή/ταπείνωση που υπέστη. Δεν ξέρω και τι ακριβώς της είπες, αλλά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, άλλους π.χ. τους βρίζεις και γελάνε κι άλλοι σε βάζουν στη λίστα τους με ανθρώπους που θέλουν να δολοφονήσουν.Τέλος, πόσα συναισθήματα να αναπτύξει κανείς σε ένα μήνα;! Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.
Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν σου εξήγησε μια χαρά; Τον κατάπιε τον έρωτά της, γιατί της φέρθηκες σκάρτα και δεν αξίζει να το ζήσει και να νιώθει μειωμένη εξαιτίας σου.Ας πρόσεχες. Και εσύ, αλλά και όσοι προειδοποιούνται, αλλά συνεχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ