ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2018 | 13:54

Είναι τυχαίο...?

...που όταν για τον Α, Β λόγο δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο θες το απαγορευμένο, δεν σε νοιάζει τίποτα και έχεις μάτια μόνο για αυτόν. Και ας είναι λάθος. Και ας ξέρεις πως δεν θα πάει πουθενά.Στον έρωτα δεν υπάρχει κανένα είδοςλογικής, δεν υπαρχουν "πρέπει", ούτε "γιατί". Ειναι μέρες που προσπαθείς να σκεφτείς το σωστό όμως όταν θα δεις τον έρωτα σου ξεχνάς γιατί είχες πει πως όλα πρέπει να τελειώσουν. Ξεχνάς κανόνες, ξεχνάς τα πάντα και αποτυπώνεις τις λεπτομέρειες του προσώπου του αγαπημένου σου, αποτυπώνεις την στιγμή. Ναι έχω φάει καψούρα με τον λάθος άνθρωπο. Sue me!
4
 
 
 
 
σχόλια
Απο καθαρά προσωπική εμπειρία φύγε όσο πιο σύντομα μπορείς. Πριν λίγο καιρό θα μπορούσα άνετα να έχω κάνει ακριβώς την ίδια ανάρτηση με σένα και πίστεψε με σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Τέτοιες καταστάσεις χειροτερεύουν ραγδαία.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ