ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2018 | 07:44

Το αλληλογλείψιμο και η ανούσια αποθέωση

ακόμη και τελείως λάθος σχολιασμών πάει σύννεφο εδώ μέσα τελικά ο Έλληνας παραμένει Έλληνας εντός και εκτός διαδικτύου.
55
 
 
 
 
σχόλια
Ως βέρα Ελληνίδα κι εγώ θα δηλώσω ότι σας αγαπώ όλους, σας βρίσκω καταπληκτικούς, είστε μοναδικοί και όνειρό μου είναι κάποια μέρα να σας συναντήσω, για να σας εκφράσω και δια ζώσης το θαυμασμό μου! Το 'κανα λύσσα ή παίρνει κι άλλο;
Δεν μας αποκάλεσες :"σκουρδουμπομαναράκια μου λατρεμένα, κουτσούνια μου αγγελικά πλασμένα που το πληκτρολόγημά σας με μαγεύει και νιώθω (σοκ και) δέος που μιλάμε στον ίδιο διαδικτυακό χώρο. Τα σχόλιά σας είναι σαν τιτιβίσματα πουλιών στον παράδεισο που προσφέρουν νόημα στην ύπαρξη όλων των αναγνωστών." Ορίστε. :Ρ
Η αλήθεια είναι ότι πρώτο-πρώτο μου ήρθε το "σκουρδουμπομαναράκια", αλλά σκέφτηκα να μην το τερματίσω με το καλημέρα σας. Οφείλω, ωστόσο, να παραδεχτώ πως σας βρίσκω τουλάχιστο υπερτέλεια, παναγαπημένη Ανία. Μαγεμένη, όσο και εκστατική, Maria von Trapp.
Η ''αποθέωση'', εκ φύσεως είναι ανούσια διότι ουδείς είναι Θεός και γνώστης των πάντων. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν βλέπω κάτι το μεμπτό στο να επαινεί κάποιος την άποψη ενός άλλου όταν βρίσκει να εκφράζεται μέσω αυτής.
Με δουλεύεις Ανία ;;στα αγόρια βάζω οταν συμφωνώ. Στα μωρακια όμως! Μακαρι να ειχα επιπλέον θετικες! Ειπαμε οτι για τα γκομενακια ειμαι εδω.Νιονιο δν ξερω αν εισαι μωράκι κ ο τοκογλυφος δν ξερω αν ειναι αντρας ή γυναίκα.
Κ.Νιονιο Μπαμπινο μου καλέ και τρυφερούλη!!!! Κλαίω από τα γέλια με όσα γράφετε ως τωρα!!!! Είσαστε Θεούληδες και Θεές!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!!! Μου φτιάξατε την διάθεση στα τέρματα!!! Συνεχίστε!!! Δώστε πονάκοοοοοοο!
@Ανία. Σε ευχαριστώ για το online stalking. Θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο.Όσο για τον έρωτα ΑΠΟ ΌΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ κάποιος, όχι από την πληκτρολόγηση (συ ειπας), υπάρχει αιώνες τώρα (πχ. Λογοτεχνία, έρωτας δι' αλληλογραφίας). Νομίζω διάβασες και ερμήνευσες το σχόλιο μου με δικά σου κριτήρια. Παρόλα αυτά, σ' ευχαριστω για το ενδιαφέρον :-P
Ανιιιιιιααααααααααα μου???? Που είσαι κορίτσι μου καλό??? Κάτσε Fabinako εδώ εσύ να βλέπεις.... Κ.Νιονιο μου καλέ τώρα "αφού βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμαζευτα"... Φέρτην πίσω με κάποιο τρόπο σε παρακαλώ! Μη μου την πληγώνεις... "Αγαπά την,τις ώρες που μπορείς"....
Επειδή μου είπαν χτες πεφτουλού κι ότι κολλάω σε όλους σας και μου ρίχνετε χυλόπιτα έχω να πω ότι δεν θα καταντήσουμε το φόρουμ power of love για να χαίρεται ο Fabinas. Aς μας πει για τον έρωτα από την πληκτρολόγηση και μόνο και μετά για τ ό,τι τα ψέγει στους άλλους. Όσο για σένα Νιόνιο, να 'σαι καλά απλά δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά απ' όσα λες. Δεν λέω ότι γράφεις ασυναρτησίες, λέω ότι δεν σε πολυπιάνω οπότε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Υ.Γ. Νεράιδα επέμενες και σχολίασα. :)
Μπράβο το κορίτσι μου!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες!!!! Ειλικρινά το εκτιμώ!!! ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!! :-* Κ.Νιονιο χαχαχαχαχαχχαχα ευχαριστώ για την ενημέρωση και για την προσπάθεια σας να συμφιλιωθειτε!!! Χαίρομαι που εισαστε καλά τελικά και μιλήσατε έστω και έτσι.....Ειρήνη ημίν! ;-)
@Ανία : "...ο Fabinas. Aς μας πει για τον έρωτα από την πληκτρολόγηση και μόνο και μετά για..."Επειδή είμαι κακός και βλάκας (με αυτή τη σειρά), για κάντο μου λιανά αυτό;
Ρε φίλη πραγματικά!!!!! ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΥΓΑ!!! ΝΑΙ!! Νομίζω και εγώ κάθε φορά πως εμένα κράζουν και την καλοσύνη μου που για αυτούς φαντάζει ψεύτικη!!!! Είναι ψεύτικη λες και εσύ ε? Αν γίνω κακιασμενη θα με αγαπάνε πιο πολύ? Να αρχίσω τα καντήλια? Γ@@ω την π@@@@@α μου? Γιατί είσαστε μ@@@@@@ς και κ@@@@@@@@ς μερικοί εδώ μέσα? Ε???
Θου!!!.. με τους τίτλους σας μεσημεριάτικο... Δηλαδή συγνώμη... αισθάνεσαι προσβεβλημένη/ος επειδή μερικοί, μεταξύ τους άγνωστοι ως επί το πλείστο, αλληλοαρέσκονται, αλληλοϋποστηρίζονται και ανταλλάσσουν κομπλιμέντα; Και αυτό το θεωρείς κλασσικό ελληνικό μειονέκτημα; Να πω την αλήθεια μου, θα προτιμούσα το περιεχόμενο της εξ. να ήταν αντίστοιχο του τίτλου. Ίσως να είχε περισσότερα να προσφέρει σαν άποψη.
Αχαχαχχαχαχαχα! Εμ αυτό που το πας...Διάβασα τον τίτλο και λέω "όοοοπα! εδώ είμαστε". Μετά... έμεινα με το πληκτρολόγιο στο χέρι. Αλλά μάλλον μέχρι το βράδυ μπορεί και να γίνει από τις πλέον σχολιασμένες εξομολογήσεις. Άντε να γλείψουμε και τον-την εξ. Συγχαρητήρια για τον τίτλο. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα πιασάρικος. Ψάρωσα τελείως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ