ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2018 | 12:24

Και μετά οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις..

Γυναίκα: να είναι πάντα περιποιημένη, όμορφη, προσεγμένη, μυρωδάτη, να έχει τρίχες μόνο στα μαλλιά και στα φρύδια και σε κανένα άλλο σησμείο του σώματος, να είναι γλυκιά και ναζιάρα αλλά να είναι και πολύ προκλητική στο κρεβάτι, να προσέχει το σώμα της και να γυμνάζεται ώστε να είναι όλα ανορθωμένα και χωρίς χαλάρωση ή κυτταρίτιδα, να είναι σέξυ μα και κυρία, να είναι ψηλή με όμορφες και θελτικές καμπύλες, και φυσικά να μην κοιτάνε την ομορφιά στον άνδρα και να μην είναι επιφανειακές!Άνδρες: δεν πειράζει αν έχουν λίγο κοιλίτσα ή είναι σαν αρκούδες ή φτάνουν μόλις το 1,60 με τα χέρια στην ανάταση, και φυσικά δεν πρέπει να ντρέπονται για την κοπέλα που έχουν δίπλα της δηλαδή θέλουν μια όμορφη για να καμαρώνουν.Και μετά οι γυναίκες είναι τρελές, επιφανειακές και με πολλές απαιτήσεις!
9
 
 
 
 
σχόλια
Ω μα ναι, οι γυναίκες δεν θέλουν έναν πίθηκο (γιατί έτσι είναι οι σωστοί άντρες, brutal μη χέσω) με ύψος 1.90+, ξανθό με γαλανά μάτια.But the beauty is on the eye of the beholder. Σε κάποιες αρέσει ο τύπος τέρμα αρσενικό τύπου Ντάνος, σε κάποιες άλλες ο πιο androgynous ή non - binary. Δεν έχουν όλοι οι άντρες εμμονή με τις ψηλές βυζαρούδες. Ο Τζον Ράμπο (ο σχολιαστής φυσικά) έχει δηλώσει πως του αρέσει το στήθος πλάκα. Αρκετοί στον περίγυρό μου προτιμούν τις κοντές (και όταν λέμε κοντές εννοούμε πάρα πολύ, εκεί γύρω στο 1.50), ενώ άλλοι ανατριχιάζουν με τις αδύνατες.Το σωστό είναι να είσαι περήφανος για το σώμα σου όπως κι αν είναι. and I'm personally really proud to be a Naomi Campbell. (ολόιδιες είμαστε, τόσο στο ύψος όσο και στα κιλά και τις καμπύλες.)
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ . ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ - ΟΜΟΡΦΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟΣ .GROW UP!!!
Σκέφτηκα να γράψω σχόλιο ακριβώς αντίστροφο από την εξομολόγηση, αλλά δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Άσε που θα ήταν εξίσου λάθος.Απλά, αν νομίζεις πως έτσι είναι οι σχέσεις μεταξύ ανδρών γυναικών στην Ελλάδα, θα σου πω ότι υπερπροσπαθείς για κάποιους χλιμιντζουρες.
θα μου επιτρέψετε να πω οτι αυτη η νοοτροπία υπάρχει μονο στην Ελλαδα...και για τα δυο φύλα, απλα σε λιγο μεγαλυτερο βαθμο στις γυναικες που ενω καποιες εχουν μια μετρια εμφάνιση της τάξεως 5-6 να ψαχνουν μονο τον τουμπανο και κουκλο γκομενο της ταξεως 8-9.... τουλαχιστον οι μετριοι αντρες στην Ελλαδα, ψαχνουν και αυτοι την κουκλα μ..ν..α αλλα συμβιβάζονται αρκετες φορες με μετριες στο ιδιο επιπεδο με αυτους...
Οι γυναίκες στην Ελλάδα γεικά δεν έχουν τρόπους! Τώρα που έρχονται οι γιορτές όλοι μας λίγο πολύ θα μιλήσου με με περισσότερα άτομα για να ανταλλάξουμε ευχές.Σε κάποιο σημείο λοιπόν έχουμε τις κλασικές γυναίκες Ελληνίδες οι οποίες είναι τόσο ξινές που δεν απαντάνε στα μηνύματά μας. Σκεφτείτε το ανάποδο. Αν σας την πέφτει μία που δεν γουστάρετε θα της απαντούσατε ή όχι; Φυσικά και θα της απαντούσατε γιατί έχετε τρόπους Κατάλαβα ότι ο διαχωρισμός δεν έχει να κάνει με άντρα και γυναίκα! Έχει να κάνει με τον άνθρωπο! Μπορεί ένας άντρας να κάνεις ακριβώς το ίδιο σ έναν άντρα. Ακριβώς όμως! Έχει να κάνει καθαρά με το χαρακτήρα ενός ατόμου.
"Οι γυναίκες στην Ελλάδα..." οταν ξεκινας ετσι εδω μεσα και λες καποια πραγματα που ισχυουν θα φας πολλα dislike απο αυτες που δεν τους αρεσει η αληθεια :Pπαντως για να μην τις αδικούμε και αντρες υπαρχουν που δεν εχουν τροπους... με λιγα λογια στην Ελλαδα η εικονα της γυναικας και οι τροποι της ειναι αναλογη με των αντρων αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο.... στο εξωτερικο δεν υπαρχουν αυτα ειδικά στην Ασια αλλα και γενικοτερα!
Τι να πω, μ' αυτά και μ' αυτά αφού έχω αποδεχτεί ότι δεν θα γίνω κορμάρα, ας φάω! :Ρ Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε με την εμφάνιση μας. Μια υγιής κι επαρκώς περιποιημένη αρκεί. Η γυμναστική αξίζει μόνο όταν δεν είναι ψυχαναγκασμός. Προσωπικά μ' αρέσει να κινούμαι, να περπατάω ή να χορεύω λίγο. Τώρα αν δεν είμαι τουμπανάκι, θα ζήσω. Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνουμε για τους άλλους αποκλειστικά γιατί ως ένα σημείο τα κάνουμε γι' αυτό που βλέπουν αλλά επίσης γιατί μας αρέσει η διαδικασία... τι,όχι;
Γιατί κολλάτε στο άνδρες - γυναίκες ?.Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι το μέγεθος της "ευτυχίας - επιτυχίας" τους εξαρτάται από την καλή εμφάνιση του συντρόφου τους αλλά δεν είναι όλοι έτσι.Και ναι έχει συμβεί η ομορφιά να σε κάνει να συγχωρείς έναν παλιοχαρακτήρα αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν διαρκεί πολύ.Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ομορφιάς τελικά ? Το ύψος , η προδιάθεση για φαλάκρα , το χρώμα των ματιών κλπ μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά με τον άλλον/άλλη που αδειάζουν ότι πιάτο περνά από μπροστά τους στο τραπέζι λέγοντας "οικογενειακώς είμαστε παχουλοί … τα γονίδια φταίνε", ή εκείνον/ εκείνη που κάνουν μπάνιο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα?.Το πόσο προσέχει κάποιος την εμφάνιση του δείχνει πράγματα για την στάση ζωής του καθενός μας , ακόμα και αν αυτό συμβαίνει σε υπερβολικό βαθμό.
Ότι κάτι δείχνει δεν είναι απαραίτητα η σωστή ερμηνεία. Πχ, αν δούμε ένα άτομο με παραπανίσια κιλά μ' ευκολία μιλάμε για τεμπέλη ή για οτιδήποτε άλλο. Άλλοι έχουν καλύτερα γονίδια όντως ή άλλοι δυσκολεύονται να πάρουν βάρος. Κι όμως κρίνουμε επιπόλαια. Μικρό καλάθι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ