ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 22:10

εξομολόγηση

Αυτό το πράγμα που κάποιος λέει κάτι για κάποιον άλλο χωρίς να το έχει διασταυρώσει ότι όντως είναι έτσι όπως το μεταφέρει τι εκνευριστικό.Που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τους άλλους τόσο καλά και τους λένε και σαχλές κουβέντες του στυλ εγώ ξέρω πού το πας.Η' που λένε στους άλλους για τον/την τάδε ότι α, γι' αυτόν/ ή εγώ θα σου πω, ξέρω τα πάντα.Και αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουν τίποτα.Αυτό το ξέρω τι εννοείς ή μην καρφώνεσαι εγώ ο δήθεν έξυπνος σε καταλαβαίνω.Γίνεται κι εδώ μέσα αυτό με αφιερώσεις κι εξομολογήσεις που γράφουν κάποιοι κι αμέσως πετάγονται κάποιοι και λένε α, σε κατάλαβα, μην καρφώνεσαι.Και μπορεί ο άλλος ούτε να έχει γράψει εξομολόγηση ούτε να έχει κάνει αφιέρωση, να μην έχει ιδέα.Αλλά εντάξει, αυτή η σύγχυση να συμβαίνει στο ίντερνετ, εντάξει, πες μέσα σε τόσο χάος, εντάξει, ο άλλος μπερδεύεται.Αν και δε συμβαίνει ούτε αυτό αν έχεις παρατηρητικότητα.Τέλος πάντων.Το ξενέρωμα είναι οι ειδήμονες έξω απ' το ίντερνετ. Που όλα τα ξέρουν για τους άλλους και τελικά τίποτα δεν ξέρουν. Και καμώνονται και τους ειδικούς, ότι από κάτι μικρό που τους είπες κάποτε, δήθεν εκείνοι κατάλαβαν τα πάντα για σένα.Όχι, δεν ισχύει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αρκεί να μην τροφοδοτούμε τις διαλέξεις περί των γνώσεων όταν αρχίζουν και να σκεφτόμαστε ότι ούτε κι εμείς πέφτουμε μέσα για τους άλλους..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ