ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 18:47

Μόνος στο θέατρο

Ναι, σκέφτομαι να παω σε μια παράσταση που μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρουσα, αλλα δεν βρίσκω κοσμο να παμε μαζί. Φοβαμαι οτι θα ειναι αρκετα άβολο να παω μόνος μου, ανάμεσα σε ζευγάρια και παρέες. Ηθελα να το μοιραστώ.
8
 
 
 
 
σχόλια
Πολλά έχω κάνει μόνη μου, εκτός απο καλοκαιρινές διακοπές. Κανένα πρόβλημα, αν και εγω μερικές φορές νιώθω πως με κοιτάνε αλλά μάλλον είναι η ιδέα μου. Αν περιμέναμε να έχουμε παρέα σε ότι κάνουμε, τότε δεν θα κάναμε τίποτα. Να πας και να περάσεις και καλά.
Εγώ είμαι αρκετά μοναχική σαν χαρακτήρας και έχω πάει θέατρο, σινεμά, για καφέ, για φαγητό πολλές φορές μόνη μου. Δεν έχω προσέξει κανένα να με κοιτάζει περίεργα.
Ίσως λίγο στην αρχή.Και εγω το σκεφτόμουν τη πρώτη φορά που αποφάσισα να πάω μόνη μου! Σκεφτόμουν, τι μπορεί να σκεφτούν οι υπόλοιποι που θα με δουνΑλλά τελικά ήταν απολαυστικό, και είναι κάτι, που το επιδιώκω πλέον!Να περάσεις τέλεια, και να το απολαύσεις! !