ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 11:10

18 και σημερα

Πλησιαζουν τα γενέθλια μου και θα με βρουν στο εξωτερικο, μονη, μακρυα απο φιλους και συγγενεις να κλεινω τα 21. Τα 21.Με στεναχωρει πολυ που πρόκειται να γινει ετσι. Γινομαι 21 θα επρεπε να ειμαι με ανρθωπους που αγαπω στο πλαι μου να περασω καλα, ειναι καταθληπτικο να με βλεπω απο μια γωνια μονη μου. Αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο. Τα ιδια τα γενεθλια. Ειναι που μια τετοια μερα μαζευεται κοσμος γυρω σου και γιορταζεις δεχεσαι ευχες αλλα οταν βρισκεσαι μακρυα ειναι πολυ πιο εντονη η απουσια αυτων που αγαπας απο διπλα σου.Ειχα αναγκη να το μοιραστω αυτο το παραπονο γιατι ουτε θελω να στεναχωρω τους φιλους η συγγενεις μου στην ελλαδα ουτε να το μοιραστω με καποια ατομα εδω που προκειται να με εκνευρισουν απαντωντας ενα "ε σιγα και τι εγινε". Ξερω οτι πολλοι αλλοι σαν και εμενα περασαν παρομοια φαση. Θα ηθελα τη γνωμη σας λοιπον, αν διαβαζεται την εξομολόγηση μου, να μου διναται μια συμβουλη.Ευχαριστω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην γίνεσαι δέσμια των ιδεών που έχουμε για το πως πρέπει να είναι η ζωή μας ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχουν τέλειες ζωές. Άλλοι άνθρωποι, σε άλλους λαούς, δεν γιορτάζουν καν τα γενέθλια με τον τρόπο που το κάνουμε εμείς. Όταν περιορίζεις και καταπιέζεις τον εαυτό σου με το πως θα πρέπει να είναι η ζωή σου, σύμφωνα με ένα ιδεατό και τέλειο πρότυπο, τότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις την ουσία, να απαξιώνεις αυτά που έχεις και να κάνεις τον εαυτό σου δυστυχισμένο γιατί η ζωή σου δεν συμφνωνεί με το καταναγκαστικό πρότυπο που έχεις στο μυαλό σου.Κάποιος λόγος θα υπάρχει που βρίσκεσαι εκεί που είσαι και κάποιους στόχους θα θέλεις να πετύχεις βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους και αυτή είναι η ζωή σου. (και στα λέω ως κάτοικος εξωτερικού που έχω περάσει πολλά γενέθλια μόνη μου και στην αρχή με πείραζε όπως και σένα)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ