ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 01:30

....

είχα την απορία πώς είναι να ερωτεύεται ένας άνθρωπος.... Για την ακρίβεια πίστευα ότι δεν θα ερωτευομουν έβαζα όριο στον εαυτό μου γιατί δεν ήθελα να πληγωθω..... Κάπως έτσι καταλήγουν οι ερωτευμενοι/ες εξάλλου!!!! Και μαντέψτε τι έγινε...... Ερωτευτικα!!! Ποια Εγώ??? Ήταν σχέση από απόσταση κι όμως ήταν σαν να είχαμε συναντηθεί ο ένας έλειπε στον άλλον..... Είπαμε Σ'ΑΓΑΠΩ που αν δεν το πιστεύεις δεν μπορείς να το πεις!!!!!! Μιλούσαμε συνέχεια, κάθε μέρα, όλη μέρα!!!! Πριν ερωτευτουμε για δύο χρόνια Μιλούσαμε σαν φίλοι μόνο 3 μήνες κάθε καλοκαίρι... μετά χανόμασταν... τον τρίτο χρόνο και ποιο συγκεκριμένα καλοκαίρι τον έβλεπα τόσο διαφορετικά....Κατάλαβα όταν Ερωτευτικα γιατί οπότε μιλουσαμε είχα ένα χαζό χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και η καρδιά μου ένιωθα να προσπαθεί να βγει από το σώμα μου!!!!! Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό..... Ή μάλλον του τελείωσε και μετά απο περίπου ένα χρόνο εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω!!!! Κοιμάμαι Και τον βλέπω στα όνειρα μου.... Όταν μιλάω με κάποιον τον συγκρίνω μαζί του.... Μακάρι να ήξερα έστω τι κάνει..... Δεν μπορώ να του στείλω γιατί με μπλοκαρε από παντού σχεδόν κάτι που με πληγωσε πιο πολύ από όλα.... Και μπενω σε σκέψη για το αν ήταν ψέματα αυτά που μ έλεγε!!!!! Πάντως Ένα ξέρω ότι τον αγαπάω πολύ ακόμη!!!!! Χρήστο Μου!!! Αγγελε Μου!!! Μου λείπεις!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχω κουραστεί να διαβάζω για τον έρωτα που πληγώνει και όλες τις παρεμφερείς ανοησίες: ΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ πληγώνουν, και όπως φαίνεται στην περίπτωσή σου μονόπλευρο ήταν. Ενώ εσύ είσαι κολλημένη, εκείνου δεν του καίγεται καρφάκι. Εύχομαι καλή δύναμη.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ