ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 23:39

κούραση

χθες κοιμήθηκα 4 ώρες και σήμερα 3 ώρες. και χθες και σήμερα, ενδιάμεσα της μέρας και το βράδυ, νύσταζα και συνεχίζω να νυστάζω. στο δρόμο που περπατούσα ένιωθα ότι θα πέσω κάτω, όσο περπατούσα έσκυβα το κεφάλι και έκλεινα που και που τα μάτια μου. όταν μιλούσα με κόσμο τους απαντούσα μονολεκτικά, συνέχιζα να κοιτάζω και όταν σταματούσε η κουβέντα (επιτέλους) μισό έκλεινα τα μάτια. παραδόξως κανείς δεν μου είπε τίποτα. τόσο καλά το έκρυβα; άσε που έχω και στραβισμό και όταν είμαι κουρασμένη "φεύγει" πολύ και το αισθάνομαι. και σήμερα που μιλούσα με κόσμο όταν εστίαζα σε αυτούς, καταλάβαινα ότι κοιτούσα αλλού, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω, είναι πολύ περίεργη η αίσθηση αυτή. τι θα σκέφτονταν άραγε; ήρθα σπίτι αν και πεινούσα δεν μπορούσα να μαγειρέψω, ξαπλώνω και αισθάνομαι να με πονάνε τα πόδια, δεν περπατούσα όμως πολύ. μετά από μισή ώρα με παίρνουν τηλέφωνο να βγω έξω για κάτι δουλειές. τους βρίζεις ή δεν τους βρίζεις; ευτυχώς μετά από κανά τέταρτο ξαγρύπνησα αλλά και πάλι ήμουν ακόμα κουρασμένη αλλά με περισσότερες αντοχές. ακόμα δεν έχω κοιμηθεί γιατί θεωρώ ότι είναι νωρίς. ρε παιδιά, εγώ παλιά δεν κοιμόμουν για δύο ημέρες και έτρεχα όλη μέρα έξω. χθες και σήμερα τουλάχιστον είχα και λίγο χρόνο να ξεκουραστώ. και κάπου εδώ συνειδητοποιώ ότι είμαι 29 και μεγαλώνω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ίδια πάντα γράφει με τον τόσο κουραστικό τρόπο της το ίδιο υφάκι της με έχει πολύ κουράσεί .Επαναλαμβάνει ίδιες προτάσεις σε κάθε καινούργιο κείμενο.Ο τρόπος της και χαρακτήρας της ειρωνικός, κακεντρεχής και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.ρε παιδιά, ρε παιδιά,όλο τα ίδια χρόνια τώρα.Γράφει τόσο άσχημα * παίδες το καταλάβατε* λέει και αυτό.Αυτό το μπαμπά μου,θέλω το μπαμπά μου τι σας λέει.? ποιά είναι τέλος πάντων δεν μας αρέσει καθόλου.όταν διαβάζεις εξ.ομολόγηση από το νόημα δείχνει για ανδρική. Και είναι αυτή μας τα έχει πρήξει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ