ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 09:26

Μια μικρή δοση

απογοήτευσης.. είμαστε μαζί 3 Χρόνια, από τα 17 μου εγω, 18 αυτος. Στα πρώτα του γενέθλια ήμουν κι εγώ πιτσιρίκα και δε δούλευα αλλά φρόντισα να προνοησω να μαζέψω κάτι να του πάρω ένα δώρο, στα δικά μου πρώτα γενέθλια μαζί δε δούλευε είπε και δεν μπορει, φυσικά το κατάλαβα. Ούτε για έναν καφέ ήθελε να βγούμε γιατί δεν έχει να με κεράσει, του είπα έχω εγώ. Ύστερα μέσα στους επόμενους μήνες έπιασε δουλειά, η πρώτη μας βόλτα με το μισθό του, δεν κέρασε τίποτα, στραβωσα λίγο μέσα μου, αλλά το προσπέρασα. Και πάλι τα γενέθλια του, του οργανωνω έκπληξη πάλι με το χαρτζιλίκι που μάζευα και είχα στερηθεί καθημερινά στο σχολειο, έρχονται πάλι τα γενέθλια μου λοιπόν, πάλι κανένα δώρο, ύστερα από καιρο ξέσπασα και το είπα, μαζεύει για αμάξι είπε και δεν ήθελε να πειράξει την άκρη, και δεν είχε πληρωθεί Τότε, το άφησα λέω δεν πειράζει, εγώ συνέχιζα να παίρνω, έφτασαν και πάλι τα γενέθλια μου, μέρες πριν από αυτά ψωνισε για πάρτη του, και καλά έκανε, σε μενα τίποτα, είπε δεν έχει πολλά λεφτά και δε θέλει να πάρει κάτι φθηνό, οπότε προτιμάει το τίποτα. Και γαμωτο οχι δεν είναι ότι θέλω τα δωρα, είναι ότι ήθελα να κάνει τη σκέψη, να νοιαστεί να θέλει να με κάνει να νιώσω όμορφα, όπως εγώ. Τσακωθηκα αρκετές φορές πια λέγοντάς τον τσιγκουνη, είπε πως είμαι υπερβολική και ότι έπρεπε να ντραπω να το πω, τύχαινε φορές να μην έχει χρήματα και να πληρώνω εγώ σε εξόδους, να μην προσφερθεί ποτέ να πληρώσει μόνος έναν λογαριασμό, και όταν προσφέρομαι να λέει εντάξει αφού επιμένεις. Δε σκέφτηκε πως εγώ δε δουλεύω και τα στερούμε από την καθημερινότητα μου, σπουδάζω και γι αυτό δε δουλεύω. Εκείνος απλά τα μαζεύει στην άκρη για ένα σκοπό, του είχα πει στην αρχή πως θέλω να μοιραζόμαστε τα έξοδα και πως δε χρειάζεται να είναι θέμα αυτό αλλά το έχει φτάσει στο άλλο άκρο, να βγαίνω να πληρώσω το φαΐ μας και να μη ρωτάει καν πόσο ηταν; να σου δώσω τα μισά. Κάθεται αμίλητος και τρώει και μετά αγκαλίτσες και φιλάκια. Όλα καλά παραπέρα στη σχέση, αλλά αυτό το κομμάτι με ξενερώνει φρικτά, νιώθω πως έχει για όλα εκτός από μενα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπημενη. Αναλωνεσαι σε εναν άνθρωπο που προφανως κοιταει να φτιαξει τη δικη του ζωη κ απο εσενα τα εχει βρει ολα ετοιμα. Το οτι οταν εχει λεφτά δεν σου παιρνει παλι τπτ ειναι μεγαλο φαουλ κ.το ξερεις. Εγω στη θέση σου θα εκοβα τα δωρα και τα κερασματα . ΜΑΧΑΊΡΙ!! Εσύ τον βλεπεις ανθρωπινα κ αυτος το εκμεταλλεύεται. Αλλαξε τακτικη λοιπον διοτι εισαι γυναικα και δεν χρειάζεται να βοηθας εναν ανδρα. Επισης περιμενε 2 βδομαδες να δεις τι θα κανει τι θα λεει. Αμα σου λεει παμε μια απλη βόλτα Ή ελα να αραξουμε σπιτι πες οτι βαριεσαι τα ιδια. Αμα θελει να σε βγαλει καπου εξω να σου ξαναστειλει. Και τα λιγοστα που εχεις κρατα τα. Αν θέλει να ειναι ανδρας και να εχει και.κοπελα να φερεται κ αναλογα. Φιλικα.
Δηλαδή αν έπαιρνε ένα λουλούδι θα έπεφτε έξω στον προυπολογισμό για το αμάξι.Μάλιστα.Κόψε κι εσύ μαχαίρι τα δώρα και περίμενε να δεις αντιδράσεις αν και υποψιάζομαι ότι σύντομα θα ξενερώσεις εντελώς με τον τσιφούτη και θα τον στείλεις,απλά είσαι μικρούλα και καψουρεμένη και δε βλέπεις την πραγματικότητα,ότι δηλαδή δεν ενδιαφέρεται για σένα.Αν ενδιαφερόταν θα έκανε μια όμορφη κίνηση.
Δεν ξέρω να μπορεί κανείς να πιέσει κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Ο καθένας έχει το μονοπάτι του και τον δικό του χρόνο που ανακαλύπτει τη ζωή. Εκείνος δεν είναι φαίνεται το ίδιο ξυπνητός και προνοητικός. ΕΚΕΙΝΟΣ. Εσύ είσαι περισσότερο. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις να παίρνεις ότι δίνεις. Είστε μικροί και μαθαίνετε. Μιλήστε μεταξύ σας, αφήστε την κριτική και αλληλοδιδαχθείτε.

Απεργία την Πρωτομαγιά