ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2018 | 18:54

Τι κάνεις όταν...

Έχεις πει πως είσαι γκέι στην κολλητή σου εδώ και ένα χρόνο περίπου,και σήμερα σου λέει πως αν έβλεπε δύο αγόρια να φιλιούντε θα θεωρούσε ότι "προκαλούν" γτ η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί κάτι τέτοιο... τι φάση; και όποτε μιλάω της λεω για τα γκομενικά μου και για τα όλα μου...δε καταλαβαίνω(!)
2
 
 
 
 
σχόλια
Tι λετε ρε παιδια; Δικαιωμα της κοπελας να πιστευει οτι θελει. Ολοι εσεις δηλαδη συμφωνειτε στα παντα με τους φιλους σας και δεν τους κρινετε ποτε; Αν πχ η φιλη ειχε σχεση με παντρεμενο και για καποιο λογο το παιδι δεν συμφωνουσε με αυτο, θα υπηρχε κανα προβλημα; Μονο στην περιπτωση των γκει φαινεται να ειναι προβλημα... Εχουμε πηξει στην πολιτικη ορθοτητα και στο μη μου απτου των μειονοτητων.
Δεν είμαι ομοφοβική αλλά ... Όταν μπαίνει το αλλά είσαι ομοφοβικός είτε το παραδέχεσαι είτε όχι , υπάρχουν δύο λύσεις είτε της μιλάς κ βλέπεις είτε ξεκοβεις ;)

Απεργία την Πρωτομαγιά