ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 16:27

Έχω σύνδρομο 'Ασπεργκερ

Γειά σας. Είμαι 18 Και έχω σύνδρομο Ασπεργκερ,θέλω να γράψω αυτό το κείμενο για να το διαβάσουν και άλλοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι έχουμε δυνατότητες. Μικρή με δυσκόλευε πιο πολύ από ότι πλέον, οι γονείς μου ήταν πολύ φοβισμένοι ότι δεν θα κατάφερνα να έχω ένα σωστό μέλλον λόγω της δυσκολίας μου στην επικοινωνία και δημιουργίας φιλίας με άλλους ανθρώπους, Στο πως αντιλαμβανομουν τα πράγματα, και στην έντονη διάσπαση της προσοχής μου,για αυτό το λόγο το έκρυβαν από όλους,μέχρι και από τους καθηγητές μου. Όταν πήγα γυμνάσιο δεν έδειχνα ενδιαφερον στο ότι έλεγαν οι καθηγητές μου για τα μαθήματα από το ενα αυτι έμπαινε και απο το άλλο έβγαινε. Εγώ είχα πάντα μια εμμονή να σχεδιάζω ρούχα σε πατρόν, και μετά να τα φτιάχνω στην ραπτομηχανη, κάνεις δεν μου είχε μάθει πώς να το κάνω αυτό, Αλλά παρόλο αυτά μέσα από ένα βιβλίο τα έμαθα με ιδιαίτερη ευκολία μόνη μου. Στα 11 μου χρόνια οι γονείς Μου,μου πήραν την ραπτομηχανη και ότι ύφασμα είχα έτσι ώστε να σταματήσω να ασχολούμαι μόνο με αυτό, Αλλά παρόλο αυτά δεν με εμπόδισαν Γιατί έκοψα τις κουρτίνες, και ξεκίνησα πάλι να φτιάχνω πράγματα, Αλλά με την απλή μέθοδο του Ραψιματος. Όταν εφτασα στα 16 μου, και βλέποντας οι δικοί μου ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με το σχολείο και με τον περίγυρο Μου,με πήραν σε έναν πολύ καλό ψυχολόγο, Ο συγκεκριμένος εξήγησε στους γονείς μου ότι τα άτομα με Ασπεργκερ μπορουν να αναπτύξουν από μικρή ηλικία κάποια ταλέντα, και μπορεί να δείχνουν ιδιαίτερη δεξιοτεχνια σε συγκεκριμένα πράγματα,οποτε είναι κρίμα να τους στερούμε τις δυνατότητες. Αυτός ο άνθρωπος έκανε τους γονείς μου να μην ντρέπονται για εμένα, και τους έπεισε να με γράψουν σε μια σχολή για να μάθω καλύτερα το αντικείμενο που μ'αρέσει. Σήμερα έχω καταφέρει να εργάζομαι σε πολύ καλή δουλειά, και για πρώτη φορά στην ζωή μου Βιώνω την επιβράβευση από σημαντικούς ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο της μόδας. Δεν είμαι χαζή, δεν έχω πρόβλημα στον γραπτό λόγο,έχω θέματα με τον προφορικό βέβαια Αλλά έχω συμβιβαστεί. Θελω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, έστω και αν δεν το δουν ποτέ αυτό, Αλλά ξέρω ότι αν πάω να το κάνω από κοντά δεν θα τους ευχαριστήσω Αλλά θα ξεκινήσω να λέω βλακείες που δεν θα βγάζουν νόημα, επίσης φοβάμαι και να το κάνω. Τέλος πάντων μην τα παρατατε αν έχετε σύνδρομο Ασπεργκερ η οτιδήποτε άλλο, η ζωή είναι ωραία και για εμάς.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι φοβερή !! Δεν χρειάζεται να το πεις με λόγια το ευχαριστωωω ,πάρε σοκολατάκια ή χάρισε τους μπλουζάκια που να λένε σε ευχαριστωω για όλα κ μια καρδούλα !!
Είσαι όντως καταπληκτική. Αν ποτέ μπορούμε να δούμε ή να αγοράσουμε κάτι δικό σου, σε παρακαλώ να μας το γνωστοποιήσεις με κάποιον τρόπο εδώ. Είμαι ήδη φαν! :-)
εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!! Σε θαυμαζω σε παραδεχομαι σου βγαζω το καπελο.ετυχε να εχω επαφη με παιδι που εχει συνδρομο Ασπεργηερ και καταλαβαινω τις δυσκολιες που εζησες ως μικρη.χαιρομαι πραγματικα που τα καταφερες,γραφεις πολυ ωραια κ δομημενα και ευχομαι τα καλυτερα να εχεις μπροστα σου!!
Μπραβο σου και μπραβο και στους γονεις σου που σε στηριξαν. Ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ περηφανοι για σενα. Ακομη κι αν δε σου βγαινει να τους ευχαριστησεις με λογια, το να σε βλεπουν να προοδευεις και να εισαι χαρουμενη ειναι αρκετο.
Δεν μπορώ να φανταστώ αν και τι δυσκολίες αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, σε ζήλεψα όμως λιγάκι για το ταλέντο σου στο σχέδιο και την άνεσή σου με τα υφάσματα. Μπράβο σου που το κυνήγησες και το παλεύεις, να έχεις πολλές επιτυχίες!

Απεργία την Πρωτομαγιά