ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2018 | 11:26

όχι φίλε-η δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί

Με αποκάλεσαν καημενούλα, επειδή μένω στις εστίες... Και συνέχισαν με το ''πως ζεις σε ένα μικρό δωμάτιο, με κοινόχρηστους χώρους κτλ κτλ'' με υποτιμητικό τόνο και μια αίσθηση οίκτου ... Λυπάμαι, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί! Εμένα οι γονείς μου δεν έχουν τα λεφτά να μου νοικιάσουν ,ζορίζονται πολύ οικονομικά και έχουν και άλλο ένα παιδί ! Όσο για τη μιζέρια μου, που για αυτήν τόσο πολύ λυπάσαι και την αηδία που μου δείξατε δε μπορώ να κάνω κάτι ... Πριγκίπισσες και πρίγκιπες αυτού του κόσμου, αυτή είναι ζωή! Και η ίδια μου απλά χαίρομαι που δίνετε η δυνατότητα να σπουδάσω αυτό που αγαπώ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι εστίες είναι φοβερές ,ένα κτήριο γεμάτο φοιτητές , πολιτιστικες εκδηλώσεις , πάρτυ , γνωριμίες,καλεις όποιον θες .... Δεν πληρώνεις λογαριασμούς ,έχεις φαι, θέρμανση , χέσε τους ,εγώ ζηλευωωω που δεν μένω σε εστία !

Απεργία την Πρωτομαγιά