ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2018 | 02:10

Διαδικτυακή γνωριμία.

Είδα παρόμοιο προβληματισμό με τον δικό μου. Γνώρισα μια γυναίκα μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Έχουμε αλλάξει αμέτρητα μηνύματα σε διάστημα 5 μηνών. Καλοκαίρια μόνο έρχεται Ελλάδα. Υπάρχει έντονο αμοιβαίο ενδιαφέρον. Έχουμε αλλάξει φωτογραφίες, αλλά δεν θέλει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω την φωνή της, μου έχει γίνει εμμονή. Αλλά πάντα μου ξεγλιστράει όταν της το λέω. Από αύριο σε αύριο με έχει συνέχεια. Λέει πως δεν έχει σταθερό, της λέω να μου δώσει το κινητό της να την πάρω και μου λέει πως δεν θέλει γιατί θα είναι ακριβό το τηλεφώνημα αν πάρω στο εξωτερικό σε κινητό. Μα βρε πουλάκι μου δεν με νοιάζει της λέω, να ακούσω θέλω την φωνή σου. Τίποτε αυτή, όλο στην αναβολή με έχει. Τι να συμβαίνει; Μου μπαίνουν δυστυχώς ιδέες μήπως δεν μένει μόνη όπως μου έχει πει. Την θέλω αυτή την γυναίκα, μου κάνει. Ταιριάζουμε σε πολλά, είναι πανέξυπνη και έχει πολύ γοητευτική προσωπικότητα. Αλλά δεν θέλω να την πιέσω γιατί φοβάμαι πως ίσως το παρακάνω και διακόψει την επικοινωνία μας. Δεν ξέρω από ποιο μέρος της Ελλάδας είναι η καταγωγή της, σκέφτομαι έτσι που το πάει θα έρθει το καλοκαίρι και θα κατέβει και εγώ δεν θα έχω ιδέα που βρίσκεται. Επίσης την χάνω σταθερά τα σαββατοκύριακα, λέει πως βρίσκεται με συγγενείς αλλά να μην μπορεί να στείλει ούτε ένα μήνυμα; Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας μιλάμε πολύ συχνά, ξεκινώντας από το πρωί για μισή ώρα περίπου. Της είχα προτείνει απέξω απέξω να πάω εγώ κάποια στιγμή, αλλά ήταν αντίθετη σε αυτό. Δεν το δικαιολόγησε και δεν επέμεινα. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Μόνο μην μου πείτε να πάω παρακάτω και να την διαγράψω. Την είχα ρωτήσει πως σκέφτεται για σχέση από απόσταση και ήταν θετική. Το πιστεύω πως με θέλει, το νιώθω. Άλλωστε φαίνεται αυτό από τον τρόπο που μου μιλάει. Μην νομίζετε πως είμαι κανένας μαλάκας, ξέρω από γυναίκες και σας λέω πως η συγκεκριμένη με θέλει. Φοβάμαι μήπως υπάρχει κάποιος άλλος στην ζωή της, αλλά και έτσι να είναι εγώ την θέλω. Αρκεί να καθαρίσει την θέση της. Το ξέρω θα με πείτε τρελό αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Αν υπάρχει κάτι που μου κρύβει, πως θα την κάνω να μου μιλήσει; Εδώ σας θέλω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Για ποιο λόγο αποφεύγει το τηλέφωνο; Εκείνη δεν έχει περιέργεια να σε ακούσει; Πέντε μήνες είναι αρκετοί και ήδη έπρεπε καιρό να υπάρχει έστω μια τηλεφωνική γνωριμία. Μήπως είναι μεγάλη ηλικιακά για σένα και θα φανεί από τη φωνή της; Μπορεί να είναι παντρεμένη και απλά φλερτάρει για τη πλάκα της ή να είναι και άντρας που σε δουλεύει.
Πήγαινε παρακάτω και διέγραψέ την, χάνεις τον καιρό σου με κάτι ανύπαρκτο. Δεν ξέρεις καν αν είναι γυναίκα, ενώ η εξαφάνισή της τα σκ δέσμευση υποδηλώνει. Μα είναι δυνατόν 5 μήνες να ασχολείσαι με ένα ''φάντασμα'' και να ελπίζεις;;;
Τα "κουφά" της εξομολόγησης:1. "Μην νομίζετε πως είμαι κανένας μαλάκας, ξέρω από γυναίκες". Μην είσαι τόσο σίγουρος. Η καψούρα σου μιλάει, όχι η λογική. 2. "και σας λέω πως η συγκεκριμένη με θέλει."Δε φαίνεται από τη συμπεριφορά της.3. "Φοβάμαι μήπως υπάρχει κάποιος άλλος στην ζωή της, αλλά και έτσι να είναι εγώ την θέλω.". Μπορεί να θέλεστε, σκέφτηκες αν μπορείτε; αν είναι άντρας; αν είναι παντρεμένη; χωρισμένη με μικρά παιδιά και ανσπηρους γονεις κτλ4."Αρκεί να καθαρίσει την θέση της. Το ξέρω θα με πείτε τρελό αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Αν υπάρχει κάτι που μου κρύβει, πως θα την κάνω να μου μιλήσει; Εδώ σας θέλω."Ούτε να καθαρισει τη θέση της θέλει, ούτε να σου πει τι κρύβει. Ο μόνος τρόπος είναι να τη δέσεις σε μια καρέκλα και να αρχίσεις "ανακριτικές" μεθόδους. Ούτε αν καταφέρεις να πας και να τη βρεις εγγυάται ότι θα σου μιλήσει.Πάρτο απόφαση. Θέλεις την περσόνα των μηνυμάτων. Δεν ξέρεις αν ο άνθρωπος που σου στέλνει τα μηνύματα ταυτίζεται με την περσόνα που σου παρουσιάζει μέσω αυτών. Κρατά τις αποστάσεις, γιατί θέλει τη ζωή της και το διαδικτυακό φλερτ χωριστά. Είναι μη διαθέσιμη, είτε έχει άλλη σχέση, είτε όχι, γιατί έτσι έχει επιλέξει. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, αυτός ο άνθρωπος έχει προβλήματα. Πράξε όπως νομίζεις.
1)υπαρχει αλλο προσωπο2)δν θελει γιατί σκέφτεται αν πας ισως κ να νιωσει κ μετα να είναι δύσκολο. 3)στην αρχή σε θεώρησε σαν κυματοθραύστη συναισθημάτων της κ τωρα της περνάς. 4) επειδή όπως ειπες ειναι έξυπνη ξερει οτι δν θα καταλήξει καπου.Μπορεις να ξεκαθαρίσεις οτι έχεις σκοπό να πας εκει σε 2 μήνες κ αν δεις κ παλι αρνητισμό ή πας κ "μπλέκεις" σε φαση "Γεια,είμαι στο ταδε μουσείο ή αρχίζεις κ ξεκοβεις.
Υπάρχει άλλος. Μπορει διαδικτυακά, αλλά όχι με τα τηλέφωνα.Παίζει και το να είναι άνδρας. Γενικά στο δίκτυο μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα.
αυτο το εμπιστοσυνη σε κανεναν δεν το καταλαβαινω!εχει χιλιους τροπους να βεβαιωθεις με ποιον μιλας.δλδ αν ησουν σε ενα μπαρ κ εκανες γνωριμια,επειδη τον η την βλεπεις αυτοματα σημαινει οτι μπορεις να εμπιστευθεις?
Τι ξέρεις πραγματικά για μένα; ή εγώ για σένα;Στη φυσική παρουσία έχεις πολλά να δεις. Τρόπους, χροιά φωνής, αντιδράσεις, βλέμματα. Σε 5 μήνες φυσικής παρουσίας μαθαίνεις πολλά περισσότερα για τον άλλο απ ότι σε 5 μήνες μηνυμάτων. Εδώ δεν ξέρουμε αν το άτομο που αναφέτεται η εξομολόγηση είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή bot.
εχεις μπει σε φαυλο κυκλο κοιτα να ξεφυγεις.οπως το καταλαβαινω αυτη η παντρεμενη ειναι η σχεση εχει για αυτο κ σε αποφευγει.την επομενη φορα που θα σου πει τα τηλεφωνηματα ειναι ακριβα,πες της ας μιλησουμε με Viber που ειναι δωρεαν.να υποθεσω βεβαια οτι δεν σου εχει δωσει νουμερο ομως.αν δεις οτι αποφευγει κ το βαιμπερ...σταματα το αμεσα.γινεται εμμονη και δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματαχανεις χρονο χωρις λογο!!!!!ειπες να μην σου πουμε να το σταματησεις αλλα αυτος ειναι ο μονος δρομος!!!ξεκολλαααααααα
Όποιος θέλει μιλάει από μόνος-η του. Δεν θέλει και στην τελική λογικά δεν σε θέλει όσο την θες. Είσαι υπό στη φάση μ' ένα άτομο που καν ξέρεις. Κακό του κεφαλιού σου αν οι μήνες γίνουν χρόνια. Άτιμο πράγμα ο εξωραισμός του άλλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ