ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2018 | 21:54

Ερωτευμένη με την οφθαλμίατρο (;)

Την σκέφτομαι κάθε μέρα. Χθες το βράδυ συνειδητοποίησα ότι έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια. Εμένα μου φαίνεται σαν χθες. Δεν γίνεται αυτό. Είχαμε παραπάνω σχέση από αυτό, του ιατρού και ασθενή. Θέλω να εξομολογηθώ ότι έχω κάποιο δερματικό πρόβλημα στα μάτια. Φυσικά πρώτα θα επισκεφτώ δερματολόγο αλλά θα τον ρωτήσω μήπως θα ήταν καλό να επισκεφτώ και έναν οφθαλμίατρο. Ναι ναι ναι. Θέλω να την ξαναδώ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Χαχα! Έχω λίγη μυωπία είναι η αλήθεια και αστιγματισμό αλλά έχω και στραβισμο. Δεν φοράω όμως γυαλιά γιατι βλέπω αρκετα καλά και δεν τα χρειάζομαι, το ίδιο μου είπε και η οφθαλμίατρος. Ντρεπομαι να παω όμως, ακόμα και για το απλό τσεκ απ επειδή βλέπω πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος να πάω, γιατι μενω στην επαρχια και μπορει να με θυμαται. Ασε που της ειχα οτι έχω να παω σε οφθαλμίατρο 15 χρονια περιπου, ε και φανταζομαι θα το θυμαται ακόμα αυτο. Δεν θελω να δινω και τσάμπα λεφτά, ε και ψάχω αφορμή.
Θα έλεγα πως δεν είναι καθόλου ευγενικό να κοροϊδεύουμε ή/και να ειρωνευόμαστε ασθενείς. Ένα δερματικό πρόβλημα στα μάτια που μπορεί να έχει κάποιος, είναι οι παθήσεις βλεφάρων, το έκζεμα ματιών κτλ. Ένας ασθενής με αυτές τις παθήσεις θα σκεφτεί να πάει σε οφθαλμίατρο ή δερματολόγο. Έχω την εντύπωση όμως, πως δεν είστε ο αρμόδιος για να κρίνετε από τι πάσχει η ασθενής. Οπότε θα ήταν καλύτερα να μην σχολιάσετε προτού ενημερωθείτε και γελοιοποιήσετε τον εαυτό σας.

Απεργία την Πρωτομαγιά