ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 20:31

πεμπτη χρονια απεξαρτισης

Πεμπτη χρονια που η μονη λευκη σκονη που εχει μπει στον οργανισμο μου ειναι η ζαχαρη αχνη απο τους κουραμπιεδες. Δηλωνω νικητης και υπερηφανος.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο σου, παλικάρι.Ένα τσιγάρο και δεν μπορούμε να το πετάξουμε. Και εσύ όχι μόνο το πέταξες. Επέλεξες να μείνεις μακριά. Συγχαρητήρια στη δύναμη σου, στη θέληση σου και στο χαρακτήρα σου.Στο είπα; Μ Π Ρ Α Β Ο σου!!
Είναι πολύ πιο εύκολο να παραμένεις καθαρός όταν δεν έχεις πέσει στα ναρκωτικά , οπότε η νίκη σου είναι μεγάλη και να συνεχίσεις έτσι. Οι άνθρωποι που σηκώνονται είναι αξιοθαύμαστοι. :) :) :)
1994 βλεπαμε με τον αδερφο την ταινια :Η στροφή. Στο σπίτι είχε ερθει ο Α. Παιδι 19 χρονών απο οικογένεια γνωστού μουσικού. Μπαίνει στο δωμάτιο κ μολις ειδε την ταινια που βλέπαμε, σηκώνει τα μανίκια του αππ το πουκάμισο κ μας λεει: μακρια απο αυτα. Αυτά ειναι τα αποτελέσματα. Γιατί ρε παλικάρι? Γατί ;γιατι;Ο πόνος πού ένιωθες κ αυτός που ένιωσαν για εσένα. Μακριά κ ακομη παραπερα.Δν ξέρω τι πρεπει να ευχηθώ, καλη τύχη, συγχαρητήρια. Δεν ξέρω. Εισαι ισως πρώτος που του εδωσα ευχη.Καλη τυχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ