ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2017 | 09:49

No comments

Εσείς οι αστείοι της lifo σχολιαστές κρατάτε τα επιτηδευμένα σχόλια για τον εαυτό σας αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε μη μας χαλατε και το μέρος που βγάζουμε τα εσώψυχά μας!!!Υ.Γ.Με εκτίμηση μια παθουσα
11
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητοί μου, ειρήνη υμίν. Δεν υπάρχει λόγος για μίσος και αλληλοσπαραγμό. Καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του, γιατί είμαστε λίγο πολύ επώνυμοι μέσα στην ανωνυμία μας. Και οι όποιες αντιθέσεις μας ως ανθρώπων, χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, ίσως θα πρέπει να οραθούν ως η πρόκληση για μεγαλύτερες συνθέσεις.
Το 90% των εξομολογήσεων εδώ είναι γκομενικές. Εκεί χωράει πάντα χιούμορ, δε είναι δράματα ζωής. Όλοι τα έχουμε περάσει και επιζήσαμε. Αν κάποιος τα θεωρεί δράμα ζωής και ότι τελειώνει έτσι η ζωή του, τότε χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια κατά τη γνώμη μου.Δεν είδα κανένα "αστείο" σχόλιο σε κανένα σοβαρό πρόβλημα ή προβληματισμό.
Ο τιπότενιος της υπόθεσης φυσικά και δεν είναι ένας άνθρωπος που εξομολογειται τα εσώψυχα του σε μια στήλη γενικής θεματολογίας που ο καθένας έχει το ελεύθερο να γράφει ότι γουστάρει. που ουσιαστικά η στήλη αυτή για αυτό το λόγο προοριζεται για να γράφει ο καθένας ο,τι τον απασχολεί άσχετα αν καπου μπερδευτηκατε. Αν και δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα, ο τιπότενιος της υπόθεσης είσαι εσύ που κατακρίνεις με τόση ευκολια έναν παντελώς άγνωστο σε σένα άνθρωπο που καταθέτει με πόνο ψυχής τους προβληματισμους και τα προβλήματα του. Εαν δεν είστε διατεθημενοι να μπείτε στα παπούτσια του άλλου (που φυσικά και δεν είστε καθώς η ενσυναισθηση προϋποθέτει και ενα πνευματικό υπόβαθρο) κλείστε τα στόμα σας και πηγαίνετε παρακάτω. Αλλά προφανώς είστε πολύ "μικροί" για να καταλάβετε ποσο μπορεί να πληγώσετε καποιον με την αμέτρη κριτική σας.

Απεργία την Πρωτομαγιά