ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2017 | 18:37

Ατιτλο

Είμαι ερωτευμένη με τον σύντροφο της αδερφής μου,με τον οποίο είναι πολύ σοβαρά αφού πάνε και για γάμο!Τι θα κάνω?Πίστευα τόσα χρόνια ότι θα το ξεπεράσω, το καταπιεζω δεν έχει καταλάβει κάνεις τίποτα αλλά δεν αντέχω άλλο!Τι να κάνω,να μεταναστευσω?Να φύγω μακριά?Άλλη λύση δεν υπάρχει γιατί δε μπορώ να το ζω άλλο αυτό,όσο είμαι εδώ,δε θα προχωράω τη ζωή μου,δε μπορώ να ξεφύγω από τα συναισθήματα μου!Όσο και αν προσπαθώ δε μπορώ!Ίσως είμαι αδύναμη!Πως θα ζήσω όμως όταν ο έρωτας της ζωής μου παντρεύεται την αδερφή μου;Σε ποιον να μιλήσω?Δε ξέρω τι να κάνω
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου γιατί δεν έχετε ζήσει μαζί, δεν έχετε μοιραστεί αμοιβαία συναισθήματα. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι είπε ο/η the only, κάτσε σκέψου τα πώς και τα γιατί. Αν είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να την κάνεις μόνη σου, απευθύνσου σε ψυχολόγο. Δεν ξέρω αν η φύγη είναι η λύση, έχεις εξιδανικεύσει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέεσαι σε πολύ συγκεκριμένο βαθμό και υπό ορισμένες μόνο συνθήκες.
Δεν μπορεις να κανεις κατι, ειναι ο συντροφος της αδερφης σου, μονο αυτο αν σκεφτεσαι δεν θα κανεις καμια βλακεια.7,5 δις ειμαστε στον πλανητη, καποιον θα βρεις.Αν και πιστευω οτι δεν ειναι ερωτας αυτο που νιωθεις, γι αυτο ξεκολλα.
Αν δεν είχε γίνει κάτι ανάμεσά σας τότε μου φαίνεται ότι πιο πολύ είναι κόλλημα παρά έρωτας... Απορώ πώς καταφέρνετε να αναπτύξετε συναισθήματα για έναν άνθρωπο χωρίς να τον ζείτε καθημερινά, να τον γνωρίσετε βαθύτερα ή να δείτε πώς είναι στην καθημερινότητά του. Θέλω να πω τα συναισθήματά σου αφορούν έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις και τον έχεις εξιδανικεύσει για κάποιο λόγο που μόνο εσύ ξέρεις. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι ανώριμο, όπως άλλωστε και εσύ όταν λες "ο έρωτας της ζωής μου". Πώς του δόθηκε αυτός ο τίτλος; Τι έχει κάνει αυτός για σένα κι εσύ για εκείνον; Πώς ξέρεις ότι δε θα βρεθεί άλλος; Και στην τελική μιλάμε για την αδερφή σου. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τους λόγους για τους οποίους νιώθεις έτσι και εύχομαι να βρεις σύντομα τον "έρωτα της ζωής σου", αλλά ξέρεις... αυτόν που τον ζεις με τα όλα του!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ